ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπίδομα των 800 ευρώ - Βήμα βήμα οι οδηγίες

Επίδομα των 800 ευρώ – Βήμα βήμα οι οδηγίες

Επίδομα των 800 ευρώ – Βήμα βήμα οι οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους

 Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι για το επίδομα των 800 ευρώ. Βήμα βήμα η διαδικασία για την απόκτηση του παραπάνω ποσού.

Ποια είναι τα βήματα για την καταβολή στους εργαζόμενους, των επιχειρήσεων που έκλεισαν, λόγω των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, της αποζημίωσης ειδικού σκοπού 800 ευρώ.

Βήμα 1: υπογραφή και δημοσίευση στο ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης με την οποία θα καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες για την καταβολή.

Βήμα 2: μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης, οι εργοδότες θα εισέλθουν στο Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη και μέσω της καρτέλας «Ειδικά έντυπα» θα διαλέξουν την επιλογή «Δηλώσεις Αναστολής Δραστηριοτήτων Εργοδοτών».
Εκεί θα συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα πεδία καθώς και τους εργαζόμενους που δεν εργάζονται λόγω του υποχρεωτικού «κλεισίματος», όσο κι εκείνους που ενδεχομένως εξακολουθούν κι εργάζονται λόγω του ότι δουλεύει ένας μόνο κλάδος της επιχείρησης (π.χ. ψητοπωλείο που έκλεισε υποχρεωτικά, όμως έχει και υπηρεσίες delivery και συνεχίζει να δουλεύει).

Βήμα 3: στο επόμενο στάδιο θα δοθεί η δυνατότητα και στους εργαζόμενους να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις, ώστε τελικά να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως 30.4.2020.

  Πηγή για το άρθρο “Επίδομα των 800 ευρώ – Βήμα βήμα” το infonews24.gr.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα