ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕυχές για Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση από Σέρρες

Ευχές για Καλό Πάσχα – Καλή Ανάσταση από Σέρρες

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Ανήμερα του Πάσχα, Κυριακή 19 Απριλίου 2020, οι συντάκτες, ο διαχειριστής και οι συνεργάτες (Ser_Osfp kai Ser_Geor) της ιστοσελίδας www.panseraikos.gr εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση με υγεία και υπομονή για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ακόμη να σας κοινοποιήσουμε και τις ευχές των παρακάτω:

ΕΠΣ Σερρών:
Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
Και μη ξεχνάτε «Μένουμε σπίτι…»

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών:
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση.
Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Καδέμογλου το Δ.Σ, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών σας εύχονται σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε υγεία, ευτυχία και προσωπική Ανάσταση για τον καθένα από εμάς.

Ομάδα Πανσερραϊκού:
Τα Άγια Πάθη του Κυρίου, αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους, μας δείχνουν με βαθιά κατάνυξη, την ουσία και το μήνυμα της Αναστάσεως!
Σε αυτό το διαφορετικό ΠΑΣΧΑ, μένουμε σπίτι, είμαστε όμως μαζί, ενωμένοι και δυνατοί!

Ομάδα Απόλλων Παραλιμνίου – Σέρρες:
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου θέλει να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με Υγεία.Οι στιγμές που ζούμε είναι , το λιγότερο, πρωτόγνωρες και η ανάγκη να περάσουμε ένα ήρεμο Πάσχα , μακριά από ιώσεις , είναι το ζητούμενο. Όπως όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο ανυπομονούν να επιστρέψουν στα γήπεδα, έτσι και εμείς ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται ξανά. Και αυτή η μέρα δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά. Οι παίκτες μας ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. Η επόμενη μέρα θα μας βρει έτοιμους και πιο δυνατούς. Ευχόμαστε, και δημόσια, στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος καλές γιορτές.

  Κλείνει το άρθρο “Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση από Σέρρες” με την παρατήρηση ότι δημοσιεύσαμε αυτούσια ότι βρήκαμε στο διαδίκτυο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα