ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕυχές δημάρχου Βισαλτίας για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές δημάρχου Βισαλτίας για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές δημάρχου Βισαλτίας για τη νέα σχολική χρονιά

Ο δήμαρχος Βισαλτίας, Μασλαρινός Αθνάσιος, με ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς απευθύνει μήνυμα προς μαθητές, διδακτικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό και γονείς.

“Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει φέτος σε πρωτόγνωρες συνθήκες και αναμένεται διαφορετική, ίσως πιο απαιτητική λόγω του Covid-19 που εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση και στη χώρα μας.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στις τάξεις τους έπειτα από μήνες διαδικτυακών μαθημάτων που επέβαλε το ξέσπασμα της πανδημίας και θα πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε την δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε την υγεία των παιδιών μας και των συνανθρώπων μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, εύχομαι, σε όλους και όλες, μαθητές, γονείς, διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, να είναι η σχολική χρονιά 2020-2021, δημιουργική, και επιτυχημένη, τόσο σε σχολικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας και με πρωτόγνωρες συνθήκες, μέσα από μεθοδική δουλειά και μελέτη, κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ για τη σημαντική τους προσπάθεια και όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν τη φετινή χρονιά. Τους εύχομαι με δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουν εκ νέου τους στόχους τους και να τους κατακτήσουν.
Σε αυτές τις νέες συνθήκες λοιπόν, εύχομαι σε κάθε φοιτητή, φοιτήτρια, μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό, σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας.
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη της προόδου σας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

Αθανάσιος Μασλαρινός
Δήμαρχος Βισαλτίας

Κλείνοντας το άρθρο”Ευχές δημάρχου Βισαλτίας για τη νέα σχολική χρονιά” να ευχηθούμε και εμείς υγεία και καλή σχολική χρονιά.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα