ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕύκολα μπορείτε να γυρίσετε στο νέο facebook

Εύκολα μπορείτε να γυρίσετε στο νέο facebook

Εύκολα μπορείτε να γυρίσετε στο νέο facebook

 Πολλοί ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Social Media, του facebook. Πολύ εύκολα όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να μετακινηθείτε και να αλλάξετε design. Σας παραθέτουμε την παρακάτω εικόνα όπου με δύο κινήσεις, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και μετά στο σχετικό μενού πάτε στο νέο facebook.

Ήλθε το νέο design στο δημοφιλές Social Media και μπήκε όπως προαναφέραμε στην κυκλοφορία μια νέα έκδοση της εφαρμογής του Facebook. H εταιρεία δοκιμάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Με τη νέα εμφάνιση, θα παρατηρήσετε μια πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης με βάση το νέο σχεδιασμό της εφαρμογής, πιο γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση αλλά και υποστήριξη.

Το Facebook είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του.
Είναι το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο. Το γνωστό Social Media δεν θέλει να χάνει τους χρήστες του και φροντίζει να τους κάνει να μη το βαρεθούνε. Σε αυτό το πλαίσιο είναι έτοιμο να φέρει πολλές αλλαγές στην εμφάνιση προκειμένου να φέρει μια νέα φρεσκάδα στο επιτυχημένο μοντέλο του.

  Κλείνοντας το άρθρο “Εύκολα μπορείτε να γυρίσετε στο νέο facebookο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί το Facebook σε αυτό το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί. Αυτοί θα είναι τα groups και τα events. Τα groups θα έχουν κεντρικότερη θέση αφού περισσότεροι από 400 εκατ. χρήστες συμμετέχουν σε τέτοιες ομάδες. Η αρχή θα γίνει στις συσκευές IOS και Android και αργότερα θα εφαρμοστεί στην desktop έκδοση.

Αποστολή SMS για να κυκλοφορείς λόγω κορωνοϊού !!!

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα