ΑρχικήLIFE HOTΖάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε το φιόρο του Λεβάντε

Η Ζάκυνθος ανήκει στα Επτάνησα με έκταση 406 τ. χλμ, τρίτο σε έκταση στα Επτάνησα και το ενδέκατο νησί στην Ελλάδα σε έκταση. Με την απογραφή του 2011 είχε 40758 κατοίκους και ήταν δεύτερο μετά την Κέρκυρα.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν φωτογραφίες.
Τα παρακάτω όπως και οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα traveldream.gr.

Ένα νησί που έχει τόσα πράγματα να κάνεις, τόσα μέρη να δεις ….

Που να μείνετε;
Αν σας αρέσει ο θόρυβος και ο πολύς κόσμος μπορείτε να μείνετε στο Λαγανά! Εκεί υπάρχουν πολλά μπαράκια,καφέ και ταβέρνες.Αν σας αρέσει η νυχτερινή ζωή θα το λατρέψετε!
Αν έχετε διαλέξει διακοπές με την οικογένεια σας, προτιμήστε κάτι πιο ήρεμο όπως ο Αλυκανάς ,Αλικές ή Τσιλίβι!

Τι να δείτε:
Αρχικά μπορείτε να επισκεφτείτε το Βυζαντινό μουσείο που βρίσκετε στην πόλη της Ζακύνθου στην πλατεία του Διονύσιου Σολωμού στο κέντρο της πόλης.

Επίσης στην πλατεία του Αγίου Μάρκου βρίσκεται το μουσείο του Διονυσίου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου. Είναι πάρα πολύ ωραίο και αξίζει μια επίσκεψη!

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σταυρό του Σχίζα, όπου βρίσκεται στο χωριό Καμπί, πάνω από τον όρμο του Σχίζα. Ο Σταυρός φτιάχτηκε για αυτούς που σκοτώθηκαν στην εποχή της κατοχής.
Είναι υπέροχη η θέα,ένα απέραντο γαλάζιο και βέβαια αξίζει να το επισκεφτείς για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα!

Στο φάρο του Κεριού υπάρχει η μεγαλύτερη σημαία και βέβαια είναι η ελληνική! Το ύφασμα είναι κινεζικής προέλευσης, ζυγίζει 70 κιλά. Έχει πλάτος 18,10 μέτρα, μήκος 36,90 μέτρα και συνολικό εμβαδόν 667,89 τετραγωνικά μέτρα. Είναι πολύ εντυπωσιακή και
αξίζει μια επίσκεψη!
Συνεχίστε λίγο ακόμη τη διαδρομή σας και δείτε το ηλιοβασίλεμα στο Κερί!

Ανεβαίνοντας στη Μπόχαλη βλέπεις την απίστευτη θέα της πόλης της Ζακύνθου! Βγάλτε πολλές φωτογραφίες είναι εκπληκτικά… Συνεχίζοντας λίγο ακόμα υπάρχει το Ενετικό κάστρο.Μια επίσκεψη θα σας αφήσει άφωνους!

Άγιος Σώστης: Βρίσκετε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων απο το Λαγανά.Είναι πολύ όμορφο να περπατήσεις τη γεφυρούλα και να βγεις πολλές φωτογραφίες! Και τι πιο όμορφο να πας το βραδάκι για ένα ποτάκι!!

Ναυάγιο: Και φυσικά το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Το ναυάγιο απο ψηλά! Η εξέδρα του ναυαγίου βρίσκεται κοντά στο χωριό της Αναφωνήτριας. Συνέχεια στη 2η σελίδα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα