ΑρχικήLIFE HOTΖάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Συνέχεια στο άρθρο “Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε το φιόρο του Λεβάντε” με τις παραλίες του νησιού:

Γέρακας:
Μια αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά!Κατεβαίνοντας καταλαβαίνεις ότι θα δεις μια ξεχωριστή παραλία, έχει παντού πινακίδες που αναφέρουν ότι υπάρχουν φωλιές αυγών της καρέττακαρέττα. Έχει αρκετές ξαπλώστρες και είναι αρκετά μεγάλη παραλία.
Μια απέραντη παραλία με πολύ καθαρά νερά!

Ναυάγιο :
Από τα πιο φωτογραφισμένα της Ελλάδας το γνωστό Ναυάγιο! Δεν υπάρχει πρόσβαση από τη στεριά μόνο με καραβάκι μπορείς να έχεις πρόσβαση. Υπάρχει καΐκι από το Λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών ή το Πόρτο Βρώμη,ή με καραβάκι μπορείς να κάνεις το γύρω του νησιού όπου “επιβάλλεται” .
Τέτοια καραβάκια μπορείς να βρεις στο λιμάνι της Ζακύνθου, είτε κάποια στο Λαγανά! Στην κρουαζιέρα μπορείς να δεις και τις γαλάζιες σπηλιές και αν είσαι τυχερός ίσως δεις και μια χελώνα καρέττα-καρέττα!!

Μαραθονήσι:
Είναι όμορφο να κάνεις μια επίσκεψη στο Μαραθονήσι. Είναι ένα ιδιωτικό νησάκι που έχεις πρόσβαση με καραβάκι. Η παραλία είναι αμμουδερή και είναι όμορφο για τους λάτρεις του ήλιου! Το Μαραθονήσι είναι ένα απο τους τόπους αναπαραγωγής της χελώνας Καρέττα-Καρέττα.
Και ίσως πηγαίνοντας να δείτε και μια χελώνα καρέττα-καρέττα!

Καλαμάκι:
Μια ήσυχη και αμμουδερή παραλία. Είναι συνέχεια της παραλίας του Λαγανά. Είναι πολύ όμορφη και θα ναι ωραίο να την επισκεφτείτε το απόγευμα για να δείτε και το ηλιοβασίλεμα!

Μπανάνα:
Η παραλία της μπανάνας είναι κατάλληλη σε αυτούς που λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ! Θα τη λατρέψουν σίγουρα! Υπάρχει οργανωμένη παραλία για αυτούς που θέλουν την ξαπλώστρα τους και χώρος για αυτούς που θέλουν την απομόνωσή τους.
Κατάλληλη για οικογένειες αλλά και για ζευγαράκια!! Βρίσκεται στην περιοχή του Βασιλικού με ρηχά νερά και αμμουδερή παραλία!!

Δάφνη:
Τι καλύτερο από το να φας το μεσημεριανό σου στη Δάφνη. Καταπράσινο τοπίο με μια υπέροχη θάλασσα!!! Λίγο δύσκολη η πρόσβαση, αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις! Μια επίσκεψη αξίζει τον κόπο!

Κλείνει το άρθρο “Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε το φιόρο του Λεβάντε” με παραλίες που δεν πρέπει να παραλείψετε να πάτε. Συνέχεια στη 3η σελίδα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα