ΑρχικήLIFE HOTΖάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Ζάκυνθος το λουλούδι της Ανατολής ή Τζάντε

Λαγανάς:
Είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου. Έχει υπέροχη αμμουδιά! Στον κόλπο του Λαγανά φιλοξενούνται οι χελώνες καρέττα-καρέττα. Για το λόγο αυτό τα καλοκαιρινά σπορ απαγορεύτηκαν.Τα ρηχά και καταγάλανα είναι ότι καλύτερο για να απολαύσεις τις διακοπές σου!

Πόρτο Ζόρο:
Μια παραλία με άμμο και ένα απέραντο γαλάζιο. Τα εκπληκτικά και μεγάλα βράχια θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον! Υπάρχουν ξαπλώστρες και χώρος στάθμευσης! Μια καλή επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις βουτιές σου!

Αλυκές:
Μια μεγάλη παραλία με πεντακάθαρα νερά. Μια παραλία για να απολαύσεις ξεκούραστες κι ήρεμες διακοπές! Το όνομα της το πήρε από τις αλυκές που βρίσκονται πίσω από την παραλία.

Ξύγκια:
Μια όμορφη και μοναδική παραλία στο νησί χάρη στο θειάφι που υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα.
Το θείαφι βοηθάει στο δέρμα και σε όσους έχουν πρόβλημα με τα πόδια και αρθρίτιδες. Αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά από το θειάφι είναι μια πολύ όμορφη παραλία.
Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ, ακόμη κάνοντας κλικ στην κατηγορία “ΦΩΤΟ-VIDEO” θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο για όλα τα γούστα. Επιστροφή στην 1η σελίδα ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα