ΑρχικήΑΕΚΗ ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League

Η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League

 Μετά τον Ολυμπιακό στο champions-league και η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League αφού νίκησε με 3-0 την Μπρίζ και σε συνδυασμό με το 0-0 πέρασε στους ομίλους Europa League. 

 Το 1-0 έγινε στο 27΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. 

 Ο Αντρέ Σιμόες με κεφαλιά στο 40΄ έκανε το 2-0 και το γήπεδο άρχισε να ζεσταίνεται και όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο τέλος του αγώνα έκανε και το 3-0 (3-0) τότε πήρε φωτιά.

ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League Η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League θα είναι μόνοι της από πλευράς Ελληνικών ομάδων γιατί ο ΠΑΟΚ πέταξε το 3-1 στην Τούμπα, χάνοντας με 2-0 (3-3) μέσα στη Σουηδία. Τα γκολ μπήκαν στο 71΄ και στο 77΄. Ο φονιάς του ΠΑΟΚ ο Γκόντος που έβαλε και τα δύο γκολ για την Έστερσουντ.

 Ο Παναθηναϊκός μετά το 2-3 που έχασε στην Αθήνα δε μπόρεσε να το ανατρέψει. Τελικό αποτέλεσμα Αθλέτικ Μπιλμπάο VS ΠΑΟ 1-0 (4-2).

 Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στη Νιόν στις 25 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή στις 14:00 και είναι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τον Απόλλων Λεμεσού και άλλες δέκα ομάδες.

 Καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες.

 Για την κλήρωση στο κλήρωση champions-league διαβάστε ………..  Περισσότερα,

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα