ΑρχικήΑΕΚΗ ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League

Η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League

 Μετά τον Ολυμπιακό στο champions-league και η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League αφού νίκησε με 3-0 την Μπρίζ και σε συνδυασμό με το 0-0 πέρασε στους ομίλους Europa League. 

 Το 1-0 έγινε στο 27΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. 

 Ο Αντρέ Σιμόες με κεφαλιά στο 40΄ έκανε το 2-0 και το γήπεδο άρχισε να ζεσταίνεται και όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο τέλος του αγώνα έκανε και το 3-0 (3-0) τότε πήρε φωτιά.

ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League Η ΑΕΚ στους ομίλους της Europa League θα είναι μόνοι της από πλευράς Ελληνικών ομάδων γιατί ο ΠΑΟΚ πέταξε το 3-1 στην Τούμπα, χάνοντας με 2-0 (3-3) μέσα στη Σουηδία. Τα γκολ μπήκαν στο 71΄ και στο 77΄. Ο φονιάς του ΠΑΟΚ ο Γκόντος που έβαλε και τα δύο γκολ για την Έστερσουντ.

 Ο Παναθηναϊκός μετά το 2-3 που έχασε στην Αθήνα δε μπόρεσε να το ανατρέψει. Τελικό αποτέλεσμα Αθλέτικ Μπιλμπάο VS ΠΑΟ 1-0 (4-2).

 Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στη Νιόν στις 25 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή στις 14:00 και είναι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τον Απόλλων Λεμεσού και άλλες δέκα ομάδες.

 Καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες.

 Για την κλήρωση στο κλήρωση champions-league διαβάστε ………..  Περισσότερα,

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα