ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΗ αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟ

Αύριο, Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, ολοκληρώνετε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 με τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟ με ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.
Ο ΠΑΟΚ με 47 βαθμούς είναι στην τέταρτη θέση και ο ΠΑΟ με 42 βαθμούς στην πέμπτη θέση.

Παρακάτω θα βρείτε ρεπορτάζ για την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον παραπάνω αγώνα.
Όλοι οι αγώνες της τελευταίας, 26ης αγωνιστικής, αρχίζουν στις 19:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής και η βαθμολογία υπάρχει ΕΔΩ.

Το ρεπορτάζ και η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟ είναι από σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα.
Ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις και rondo, συνεχίστηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Διαιτητές 26ης αγωνιστικής Super League 1 (14-3-2021)  ΕΔΩ.

Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός απόντας.
Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι οποίες αποτελούνται αναλυτικά από τους:
Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ταλιχμανίδη, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κρμέντσικ.

Κλείνει το άρθρο “Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟ” με πληροφορίες για την κλήρωση για τα Play Οff & Play Οut της Super League 1 που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα