ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΘα λειτουργήσει άραγε η λαϊκή αγορά την Νιγρίτας;

Θα λειτουργήσει άραγε η λαϊκή αγορά την Νιγρίτας;

Θα λειτουργήσει άραγε η λαϊκή αγορά την Νιγρίτας;

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε προ ολίγου ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ενημερώνει για το κλείσιμο όλων των λαϊκών για αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και από Δευτέρα οι λαϊκές θα λειτουργούν με τους μισούς παραγωγούς και η απόσταση των πάγκων θα είναι 5 μέτρα ό ένας από τον άλλον.

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα οι λαϊκές θα λειτουργούν με τους άλλους μισούς παραγωγούς.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο “Θα λειτουργήσει άραγε η λαϊκή αγορά την Νιγρίτας;” η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι αρνητική, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ενώ η λαϊκή της Δευτέρας στο Δημητρίτσι, 23 Μαρτίου 2020, θα πραγματοποιηθεί.

Το δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας ανέφερε για τις λαϊκές αγορές Νιγρίτας (Σάββατο 21 Μαρτίου) και Δημητριτσίου (Δευτέρα 23 Μαρτίου), θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ με την παρότρηνση να τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες του Υπουργείου Ανάπτυξης που είναι:

1.    ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

2.   όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

3.   κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

  Ακόμη στην ανακοίνωση του ο υφυπουργός ανέφερε ότι στα σούπερ μάρκετ σε 15 τ.μ θα αντιστοιχεί ένας πελάτης.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα