ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΘοδωρής Ζαγοράκης κάθοδος για την προεδρεία της ΕΠΟ

Θοδωρής Ζαγοράκης κάθοδος για την προεδρεία της ΕΠΟ

Θοδωρής Ζαγοράκης κάθοδος για την προεδρεία της ΕΠΟ

Με ανακοίνωσή του σε κοινωνικό μέσο, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος του 2004 ενημερώνει για την κάθοδο του στις εκλογές της ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία). Οι εκλογές θα γίνουν στις 27 Μαρτίου 2021.

Ποδόσφαιρο έπαιξε στην Καβάλα, ΠΑΟΚ, Λέστερ, ΑΕΚ, Μπολόνια ….
Το 2007 ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ.
Με καταγωγή από την Καβάλα, είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Λίλη και έχει δύο παιδιά.
Σήμερα ο Ζαγοράκης είναι Ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Παρακάτω θα βρείτε αυτολεξεί την ανακοίνωση που έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Οι επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αποτελέσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημείο τομής για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μπορούν και πρέπει να εξελιχθούν σε μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στη άκρη όλα όσα μας χωρίζουν.

H κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια είναι σε όλους γνωστή. Δεν είναι, όμως, η ώρα για απόδοση ευθυνών, δεν είναι η ώρα για ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών. Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας όλοι μαζί το επόμενο βήμα.

Το ποδόσφαιρο είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες, τα χωμάτινα γήπεδα που όλοι ξεκινήσαμε τα πρώτα μας ποδοσφαιρικά βήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλοι και όλες όσοι στηρίζουν τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι ο υγιής φίλαθλος που βρίσκει διέξοδο στην καθημερινότητά του μέσα απ’ την στρογγυλή θεά.  Συνέχεια στη 2η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα