ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ"ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2020" ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

“ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2020” ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

“ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2020” ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις “ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ “, μόνο που από κοντά μας έλειπε το πρόσωπο το οποίο έγινε αφορμή να καθιερωθούν οι εκδηλώσεις. Ο μεγάλος ευεργέτης της Τερπνής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. Ήταν όμως εκεί τα παιδιά του και τα εγγόνια του που συγκινημένοι παρακολούθησαν την υπέροχη ομιλία για τον πατέρα και παππού τους από τον τ. δήμαρχο κ. Δημήτριο Δάπη.

Η κόρη του κ. Αναστασιάδη, Μαρία, η οποία καλέστηκε στο βήμα εκπροσωπώντας την οικογένεια, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα και στην λατρεία που είχε για το τόπο του. Τόνισε πως θα ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο πατέρας τους, υποστηρίζοντας την Τερπνή σε ότι μπορούν. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών από τον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής της Ε΄και ΣΤ΄δημοτικού με τον Αναστασιάδειο έπαινο, χορηγία φυσικά της οικογένειας Αναστασιάδη.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι οι εκδηλώσεις “ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ” πραγματοποιούνται για 16 συνεχόμενα χρόνια. Ξεκίνησαν το 2004 με πρώτο χώρο εκδηλώσεων το σινεμά Τιτάνια, παρουσία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγου, φυσικά του κ. Αναστασιάδη και της οικογένειάς του και με τη συμμετοχή ατέλειωτου κόσμου.

Συνεχίζονται έτσι στον ίδιο χώρο τα ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ και την επόμενη χρονιά και το 2006 ένα τηλέφωνο στον κ. Αναστασιάδη αρκούσε για να μετατραπεί το Νηπιαγωγείο δίπλα στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών σε αίθουσα εκδηλώσεων και μάλιστα σε λίγες μόνο ημέρες, υπό την επίβλεψη του ίδιου του αείμνηστου Τερπνιώτη βιομηχάνου. Παραδίδεται σε μια βδομάδα στον Πολιτιστικό Σύλλογο για να πραγματοποιεί εκεί την εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών και πλείστες άλλες για πολλά χρόνια.

Και θα πραγματοποιηθούν εκεί πάρα πολλές εκδηλώσεις εκτός από τα ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, μέχρι που αποφασίζει ο κ. Αναστασιάδης να κατεδαφίσει αυτό το χώρο για να κτίσει ένα νέο υπερσύγχρονο πνευματικό Κέντρο για τις ανάγκες της εκκλησίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου. Κάτι που δυστυχώς δεν ευδοκίμησε, αν και πολλές φορές έφτασε ένα βήμα πριν την επίτευξη, συναντώντας ατέλειωτα εμπόδια τα επόμενα χρόνια.

Έτσι μεταφέρθηκαν τα ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ το 2010 για ακόμη μια φορά από το παλιό Νηπιαγωγείο στο χώρο δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής, εκεί όπου συνεχίζουν να υλοποιούνται μέχρι και σήμερα.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα