ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚέρδισε ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λάρισα με σκορ 1-2

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λάρισα με σκορ 1-2

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λάρισα με σκορ 1-2

<<Ο ΠΑΟΚ, έτσι, πήρε άλλους τρεις βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή, έστω κι αν έχει ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 14’ με τον Λημνιό, ενώ στο 33’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Αουγκούστο. Ο Γιοβάνοβιτς πήγε στο VAR και αποφάσισε πως δεν υπήρχε παράβαση. Στις καθυστερήσεις, έτσι, του πρώτου μέρους ο Ντόουγκλας σημείωσε μ’ ένα «κεραυνό» το 0-2.

Μπορεί στο 56’ ο Πέλκας να είχε δοκάρι, όμως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός. Στο 67’, έτσι, ο Ηλιάδης σκόραρε και η ΑΕΛ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος, πάντως, τίποτα δεν άλλαξε και ο «δικέφαλος» πήρε το «διπλό».>>

Πηγή για τα παραπάνω η ιστοσελίδα capitano,gr 

Συνέχεια στο άρθρο “Κέρδισε ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λάρισα” με τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τη βαθμολογία της Super League και τη δήλωση Κούγια για τον αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων.

ΑΕ Λάρισας:
Προπονητής: Μιχάλης Γρηγορίου.
Ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Μπάλλας, Μόρας, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε, Τόρζε, Παπάζογλου, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Αλί Γκαζάλ (45′ Ηλιάδης), Βινίσιους (77′ Πινακάς).

ΠΑΟΚ:
Προπονητής: Αμπελ Φερέιρα
Ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μαουρίσιο, Λημνιός, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Λάμπρου (Πέλκας (61′ Ελ Καντουρί), Άκπομ (76′ Σφιντέρσκι), 86′ Ροντρίγκο).

Η μέχρι τώρα βαθμολογία της Super League
Α/Α   Ομάδα   Βαθμοί
1 Ολυμπιακός  *    60
2 ΠΑΟΚ    *     58
3 ΑΕΚ          44
4 Παναθηναϊκός          37
5 Άρης Θεσσαλονίκης          33
6 ΟΦΗ          28
7 Ξάνθη          28
8 Ατρόμητος Αθηνών       26
9 Λάρισα  *    26
10 Αστέρας Τρίπολης       26
11 Βόλος ΝΠΣ         26
12 Λαμία       25
13 Παναιτωλικός        14
14 Πανιώνιος    *  10
* Ένα αγώνα περισσότερο

Δήλωση Κούγια.
<<Σήμερα είχαμε την τιμή μετά από χρόνια να δούμε ξένο διαιτητή στη Λάρισα. Αλήθεια, δεν καταλάβαμε γιατί τον έφεραν… Τώρα ξέρουμε!
Αντί για 10 αμυντικά φάουλ υπέρ του Παπάζογλου από το ξύλο που του ρίχνει ο Ίγκνασον και ο Βαρέλα, έχει δώσει 10 επιθετικά φάουλ. Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε;
Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό; Συγχαρητήρια κ. Περέιρα, θα μας μείνετε αξέχαστος!>>

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα