ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαθαρισμός αρχαιολογικού χώρου Τερπνής

Καθαρισμός αρχαιολογικού χώρου Τερπνής

Καθαρισμός αρχαιολογικού χώρου Τερπνής

 Σύμφωνα με το δελτίου τύπου του Δήμου Βισαλτίας η εφορία αρχαιοτήτων ν. Σερρών ενέκρινε τον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου στην τοποθεσία “Παλαιόκαστρο” στην Τερπνή – Σερρών.
Στο τέλος θα υπάρχει Link για τα αρχαία της Τερπνής στην παραπάνω τοποθεσία.

<< Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών σε αίτημα – πρόταση του Δήμου Βισαλτίας για «Χορήγηση έγκρισης καθαρισμού του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής και την περαιτέρω αξιοποίησή του».

Συγκεκριμένα η υπηρεσία αποδέχθηκε, σε πρώτη φάση, την πρόταση για τον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής από προσωπικό του Δήμου Βισαλτίας.
Με την θετική αυτή εξέλιξη δίνεται η δυνατότητα στην Δημοτική Αρχή να συμβάλει με κάθε τρόπο στην προστασία, ανάδειξη και προβολή του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου και γενικότερα της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Μάλιστα μεταξύ άλλων στο έγγραφό της προς τον Δήμο Βισαλτίας η Εφορία Αρχαιοτήτων Σερρών αναφέρει:

«Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, ελπίζοντας σε μία γόνιμη και επιτυχημένη συνεργασία, ευχόμενοι το παράδειγμά σας να έχει και άλλους μιμητές.»

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής», επεσήμανε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, «είναι η διάσωση, αξιοποίηση και προβολή της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας, αξιοποιώντας κάθε μέσο και δράση πάντα στο πλαίσιο μιας γόνιμης και
επιτυχημένης συνεργασίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες». >>

  Κλείνοντας το άρθρο “Καθαρισμός αρχαιολογικού χώρου Τερπνής” να σας δώσουμε μερικά Link όπου μπορείτε να διαβάσετε για τα αρχαία της Τερπνής – Σερρών.
1. Αρχαιολογικός χώρος Τερπνής – Σερρών.
2. Έγκλημα η εγκατάλειψη των αρχαίων στην Τερπνή.
3. Διάφορα άρθρα από το blogspot “ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ” .

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα