ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαθαρισμός δικτύου ομβρίων υδάτων από τη Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας

Καθαρισμός δικτύου ομβρίων υδάτων από τη Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας

Καθαρισμός δικτύου ομβρίων υδάτων από τη Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας άρχισε ο προληπτικός καθαρισμός δικτύου των ομβρίων υδάτων και αποφράξεων, όπου χρειάζεται, με αρχή από τη Μαυροθάλασσα και θα συνεχιστεί σε όλο το δίκτυο του Δήμου.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης του Δήμου Βισαλτίας εφαρμόζει καθ όλη τη διάρκεια του έτους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων της Νιγρίτας και της περιφέρειας του Δήμου.

Μάλιστα ενόψει της χειμερινής περιόδου οι εργασίες εντείνονται και πραγματοποιούνται καθημερινά από τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο καθαρισμός φέτος ξεκίνησε από την Δημοτική Ενότητα Τραγίλου και συγκεκριμένα την Μαυροθάλασσα και θα συνεχιστεί σε όλο τον Δήμο.
Παράλληλα όπου κρίνεται απαραίτητο γίνεται αποκατάσταση στις φθαρμένες σχάρες ή αντικατάσταση τους και τοποθετούνται καπάκια όπου χρειαστεί.

Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α.Β. είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί.
Ακόμη στις προτεραιότητες της Δ.Ε.Υ.Α.Β. είναι η προστασία του Περιβάλλοντος και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας από εστίες μόλυνσης.

Τέλος λειψυδρίαςΗ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης του Δήμου Βισαλτίας ζητά την συνδρομή των δημοτών στην διατήρηση καθαρών φρεατίων με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.
Ταυτόχρονα κάθε δημότης μπορεί να κοινοποιεί προβλήματα και να αναφέρει βλάβες που αφορούν στην ύδρευση, αποχέτευση και άρδευση επικοινωνώντας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους που θα βρει στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Β

Η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη!
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα