ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαι όμως συνέβηκε, διαιτητής απέβαλε τον εαυτό του

Και όμως συνέβηκε, διαιτητής απέβαλε τον εαυτό του

Και όμως συνέβηκε, διαιτητής απέβαλε τον εαυτό του !!!

Σας μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα insanesoccer (Τρελοποδόσφαιρο) το παράδοξο γεγονός, να αποβάλει διαιτητής τον εαυτό του. Και όμως συνέβηκε !!!

Το 1998 η Southampton Arms έπαιζε με την Hurstbourne Tarrant British Legion για την Andover and District Sunday League, μια τοπική ερασιτεχνική κατηγορία στην Αγγλία. «Άρχοντας» του αγώνα ήταν ο 42χρονος Μέλβιν Σιλβέστερ, επιστάτης σε σχολείο στο επάγγελμα.

Κάποια στιγμή, ένας από τους ποδοσφαιριστές, ο 27χρονος Ρίτσαρντ Κερντ, διαφώνησε έντονα με κάποια απόφαση του ρέφερι και, πάνω στα νεύρα του, τον έσπρωξε από πίσω. Ο διαιτητής του απάντησε ρίχνοντάς του μερικές μπουνιές και μαυρίζοντάς του, το ένα μάτι!

Αμέσως, όμως, αφού τον είχαν ηρεμήσει οι παίκτες που μπήκαν στη μέση για να τον απομακρύνουν από τον Κερντ, ο Σιλβέστερ κατάλαβε ότι υπερέβη τα εσκαμμένα. Κι έδειξε στον εαυτό του την κόκκινη κάρτα και… αυτοαποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του σε έναν από τους βοηθούς του! Απέμειναν να τον χαζεύουν εικοσιένας παίκτες με ανοικτά τα στόματα, ένας με… πονεμένο το μάτι και μερικοί θεατές που κοιτούσαν αποσβολωμένοι από τις κερκίδες!

«Με προκάλεσε! Του έριξα μπουνιά αρκετές φορές αφού με έσπρωξε από πίσω. Μετά, αυτός έβρισε. Δεν μπορούσα άλλο. Έφτασα στα όριά μου», είπε, μετά τον αγώνα, ο Σιλβέστερ, για να δικαιολογηθεί.
Η τοπική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, πάντως, δεν πείσθηκε και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού για έξι εβδομάδες καθώς και πρόστιμο 20 λιρών.

Υπόλοιπα ποινών ΕΠΣ ΜακεδονίαςΔιαιτήτευσε ξανά από τότε ο Σιλβέστερ; Όχι. Μετά το δυσάρεστο συμβάν στο οποίο ενεπλάκη ορκίστηκε να μην «σφυρίξει» ξανά και τον όρκο του τον κράτησε.
Ωστόσο, τη δική του θέση στον μεγάλο κατάλογο με τα «τρελά» γεγονότα στην ιστορία του ποδοσφαίρου την κέρδισε και θα την έχει για πάντα!

Κλείνοντας το άρθρο “Και όμως συνέβηκε, διαιτητής απέβαλε τον εαυτό του” περισσότερα άρθρα από την ιστοσελίδα insanesoccer (Τρελοποδόσφαιρο) θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα