ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαλλιτεχνικό πρόγραμμα 6ης SerExpo 2020 Σέρρες

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 6ης SerExpo 2020 Σέρρες

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 6ης SEREXPO 2020

 

Το Επιμελητήριο Σερρών μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, οργανώνουν την 6η SEREXPO από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη απέναντι από το Εθνικό στάδιο των Σερρών.

Οι παρακάτω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων Υπουργείων, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας των συμμετεχόντων και του κοινού και αξιοποιώντας όλα τα δυνατά ψηφιακά μέσα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα 6ης SEREXPO όπως ανακοινώθηκε από τον φορέα οργάνωσης (Επιμελητήριο Σερρών).

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 & ώρα 20:45.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ.
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική έρχονται στο Συναυλιακό Stage της SEREXPO για να μας χαρίσουν μία ανεπανάλληπτη μουσική βραδιά.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:45.

Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ερμηνεύει τα μοναδικά τραγούδια του στο Συναυλιακό Stage της 6ης SEREXPO.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:45.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ – ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ, Συναυλιακό Stage SEREXPO, Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη
Μετά την Τελετή Εγκαινίων της 6ης SEREXPO, οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες μαζί στο Συναυλιακό Stage της SEREXPO μοιράζονται τις ίδιες μουσικές αγάπες, τα ίδια όνειρα. Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:45.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ.
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΙ: ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ.
Ο Γιώργος Ανδρέου σε μία μοναδική συναυλία στο Συναυλιακό Stage της SEREXPO όπου ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας και Κορίνα Λεγάκη.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 & ώρα 20:45 στο Συναυλιακό Stage της SEREXPO.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ.
Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσἰου και η υπέροχη Ευτυχία Μητρίτσα.

Κλείνει το άρθρο “Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 6ης SEREXPO” με την προτροπή του επιμελητηρίου Σερρών ότι στη SEREXPO απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες πάνω από όλα με ασφάλεια, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις καθώς και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα