ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαλλιτεχνικό πρόγραμμα SerExpo και όχι μόνο

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα SerExpo και όχι μόνο

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα SEREXPO 2022 και όχι μόνο

Την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, ανοίγει τις πύλες της η SEREXPO 2022 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022.
Παρακάτω θα βρείτε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κάποιες από τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος που οδηγεί σε όλες τις εκδηλώσεις της SEREXPO 2022.

ΟΛΟ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και γενικά όλες οι δραστηριότητες της έκθεσης θα γίνουν στο επιχειρηματικό κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (Πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, απέναντι από το Εθνικό στάδιο των Σερρών).

Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 & Ώρα 21:00.
Δημήτρης Μπάσης. Ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, για ένα μοναδικό ταξίδι με όλες τις γνωστές επιτυχίες του, σε μια αξιοζήλευτη μουσική πορεία που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 & Ώρα 21:00.
Ρένα Μόρφη.
Με τη βελούδινη φωνή, την καθηλωτική σκηνική παρουσία, η τραγουδίστρια της νέας γενιάς που έχει αποκτήσει πλέον φανατικό κοινό . Φωνητικές ικανότητες που της επιτρέπουν να κινηθεί σε πολλά και διαφορετικά μουσικά «μονοπάτια», ανεξάντλητο κέφι, μπρίο και πάθος την χαρακτηρίζουν.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 & Ώρα 21:00.
Ο Γιάννης Κότσιρας με τις αναρίθμητες επιτυχίες, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε με πιο πρόσφατο τον εκρηκτικό «Σασμό», αισθαντικότητα, ταλέντο, ποιότητα! 

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.
17:30. Traditionan Wrestling Festival.
Ένα μοναδικό θέαμα με διακεκριμένους αθλητές στην παραδοσιακή πάλη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στη SEREXPO 2022.

21:00. Γιώργος Λιανός & Γιάννης Βαρδής.
Μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνεργασία με ένα απολαυστικό, μουσικό «δίδυμο»!
Οι δύο τραγουδιστές που μετρούν σημαντικές επιτυχίες και έχουν «κερδίσει» το κοινό, υπόσχοντε μια βραδιά με πολλά και διαφορετικά αγαπημένα τραγούδια!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

18:00. Hair Fashion Show.
Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Σωματείο κουρέων-κομμωτών και σερραϊκές επιχειρήσεις, διοργανώνει το Hair Fashion Show.
Όλες οι τελευταίες τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα αλλά και ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

18:30 – 20:00. Παραδοσιακοί χοροί.
Πολιτιστικοί Σύλλογοι ανεβαίνουν στη σκηνή της SEREXPO και παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, συμπαρασύροντας στους ρυθμούς τους όλους τους επισκέπτες.

21:00. Σάκης Ρουβάς.
O διαχρονικά αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει στη σκηνή και είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, το φλογερό ταμπεραμέντο του και τη μαγική φωνή του.

Συνέχεια στο άρθρο “Καλλιτεχνικό πρόγραμμα SEREXPO 2022” με τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Καθημερινά από 10:00 π.μ – 20:00.

Α. HADO.
Ένα νέο άθλημα που εισάγει την τεχνολογία αιχμής της απαυξημένης πραγματικότητας. Ένα πραγματικό γήπεδο και παίκτες που δημιουργούν ενεργειακές μπάλες και ……
Β. TEQBALL.
Πρόκειται για ένα νέο άθλημα που αποκτά διαρκώς νέους φίλους, καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο και εντυπωσιακό!
Γ. Λούνα παρκ.
Φαντασμαγορικά παιχνίδια, πρωτότυπες ιδέες διασκέδασης και απασχόλησης κι άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Καθημερινά από 10:00 π.μ – 13:00 & από 18:30 – 20:00.
«Ο πάγκος με τα παραμύθια»
Αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους από ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.
Κλείνει το άρθρο “Καλλιτεχνικό πρόγραμμα SEREXPO 2022″ με την ενημέρωσει ότι, το πλήρες το πρόγραμμα της SEREXPO 2022 θα το βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα