ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαλό ταξίδι παππού Οδυσσέα Διαμαντή

Καλό ταξίδι παππού Οδυσσέα Διαμαντή

Καλό ταξίδι παππού Οδυσσέα Διαμαντή.

   Σήμερα εντελώς τυχαία έμαθα ένα δυσάρεστο γεγονός και δυστυχώς το έμαθα πολύ αργά. Πέθανε ένας αγαπημένος Τερπνιώτης παππούς, ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ εδώ και δύο ημέρες, που τα 15 χρόνια που ήμαστε στο σύλλογο στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε πάμπολες φορές, σε ότι και αν του ζητήσαμε.   

Γλυκύτατος, μια εκπληκτική φωνή. Όταν ήταν ακόμη 80-85 χρονών δεν μπορούσε κανείς να συναγωνιστεί την υπέροχη, κρυστάλλινη φωνή του. Τον αγαπούσαμε όλοι ,γιατί ήταν ζεστός άνθρωπος, δεν μας έλεγε ποτέ όχι και συμμετείχε σε ότι και αν οργανώναμε.

Σήμερα θα αφιερώσω όλη την υπόλοιπη ημέρα στον υπέροχο παραδοσιακό τραγουδιστή, τον αείμνηστο Οδυσσέα Διαμαντή, γιατί αγάπησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής και τον αγαπήσαμε και εμείς πάρα πολύ.

  Το 2009 τον είχαμε καλέσει στα  γραφεία του Πολιτιστικού  με τον Γιάννη Τουλάκη και εκμαιεύσαμε πάρα πολλές πληροφορίες, γιατί ήταν θησαυρός γνώσεων και είχε και εξαιρετικό μνημονικό, που συμπεριλήφθησαν στο βιβλίο του Γιάννη Τουλάκη που εξέδωσε ο σύλλογος με τίτλο ” ΜΟΥΣΙΚΗ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ & ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ”.

 Θα τον θυμόμαστε για πάντα με σεβασμό, θαυμασμό, νοσταλγία και εκτίμηση για πάντα.

Κάνοντας κλίκ στα περισσότερα θα τον ακούσετε να τραγουδάει α καπέλα στο μαγευτικό χώρο του Αγίου Μανδηλίου στην Τερπνή Σερρών το ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ.    κυπελλούχοι ΕΠΣ Σερρών _panseraikos

Καλό ταξίδι παππού Οδυσσέα Διαμαντή.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα