ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαρναβάλι Νιγρίτας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι Νιγρίτας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι Νιγρίτας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020 ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ

Καρναβαλική Παρέλαση, Πιερότος, ξυλοπόδαρος, κλόουν, Mickey, νεράιδα και πολλές εκπλήξεις!

Η Νιγρίτα ετοιμάζεται για την πιο εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 από τις 12:00 το μεσημέρι το κέντρο της Νιγρίτας θα πλημμυρίσει χρώματα, μουσική και χαρούμενες παιδικές φωνές από τους καρναβαλιστές των σχολείων της περιοχής που θα συμμετέχουν στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Παράλληλα ένας πανύψηλος Ξυλοπόδαρος θα έρθει στην εκδήλωση με το πιο ζεστό του χαμόγελο, για να την γεμίσει με πλούσιο θέαμα και 

 

πολύ γέλιο! Ένας υπέροχος Πιερότος με κέφι και ζωντάνια θα διασκεδάσει μαζί με όλο τον κόσμο και ο μοναδικός Mickey θα βρίσκεται ως μασκότ για να χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί με όλους!

Ένας φοβερός Κλόουν θα παρουσιάσει ένα απίθανο Αποκριάτικο Πάρτι για μικρούς και μεγάλους, με πολλούς διαγωνισμούς χορού (Baby Zumba) και διαδραστικά παιχνίδια με έπαθλα στους νικητές! Υπέροχα μαγικά κόλπα θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης με την συμμετοχή των παιδιών και ακόμη limdodance, αλλά και στο τέλος το παραδοσιακό έθιμο με το γαϊτανάκι! Παράλληλα μια πανέμορφη Νεράιδα θα δημιουργεί τις πιο ευφάνταστες ζωγραφιές στα προσωπάκια των μικρών αλλά και των μεγάλων!

Κλείνοντας το άρθρο “Καρναβάλι Νιγρίτας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου” να σας ενημερώσουμε ότι το τέλος της καρναβαλικής εκδήλωσης θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα