ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ στο Δήμο Βισαλτίας

Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ στο Δήμο Βισαλτίας

Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι η 22η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «Αθανάσιος Κασιακόγιας», στην πόλη της Νιγρίτας.

Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων θυρών με τα παρακάτω 17 θέματα:

Θέμα 1ο: Έγκριση 25ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
2ο: Έγκριση 26ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
3ο: Έγκριση 27ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
4ο: Έγκριση 28ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.

5ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Κέντρου Πολιτισμού και Νεολαίας Νιγρίτας για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
Γνωρίστε την Τερπνή6ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Γυμνασίου Τερπνής για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
7ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Φλαμπούρου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
8ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Γυμνασίου Σιτοχωρίου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
9ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ τριών (3) αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Ιβήρων για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
10ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Ανθής για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
11ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Βέργης για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
12ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ τμήματος του Παιδικού Σταθμού Δημητριτσίου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .

Κλείνει το άρθρο “Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας” με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

13ο: Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Γυναικών Δάφνης Π.Ε.Σερρών» για παραχώρηση της χρήσης του ισογείου του Κοινοτικού Καταστήματος Δάφνης .
14ο: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.
15ο: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.
16ο: Γνωμοδότηση για την υποβολή προτάσεων στην Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό ,συγχώνευση, κατάργηση ή μετατροπή σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στο Δήμο Βισαλτίας για το σχολικό έτος 2021-2022.
17ο: Γνωμοδότηση για την υποβολή προτάσεων στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό ,συγχώνευση, κατάργηση ή μετατροπή σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στο Δήμο Βισαλτίας για το σχολικό έτος 2021-2022.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα