ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚεφτεδάκια κουσκουσάκι από την κ. Κασάπη Φανή

Κεφτεδάκια κουσκουσάκι από την κ. Κασάπη Φανή

Κεφτεδάκια με κουσκουσάκι από την κ. Κασάπη Φανή

YΛIKA
κους κους βρασμένο
τυρί
ότι τυρί έχω το βάζω
1 αυγό
σουσάμι
καλαμποκάλευρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρησιμοποιώ κους κους που μου έχει περισσέψει από την προηγούμενη ημέρα, βρασμένο έτοιμο. Το χτυπώ στο μούλτι και το κάνω πολτό.  Αφού προσθέσω όλα τα υλικά μου τα ζυμώνω  και πλάθω τα μπιφτέκια. Τα πανάρω και τα τηγανίζω.
Καλή σας όρεξη.
Δεν πετάμε τίποτα!!
Και γίνονται τέλεια τα κεφτεδάκια για τσιπουράκι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εναλλακτικά μπορώ να κάνω ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ με ταραμά, κρεμμυδάκι πράσινο, καλαμποκάλευρο όσο πάρει, ρίγανη και άνηθο.

Ακόμη αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να κάνετε ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ με ΣΟΓΙΑ. Είναι τόσο νόστιμα που τα τρώνε όσοι νηστεύετε και μη! Αρέσουν πολύ και στα παιδάκια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΓΙΑ

Η σόγια είναι ένα από τα τρόφιμα για τα οποία επικρατεί η άποψη ότι είναι από τα πιο υγιεινά. Οι υποστηρικτές της σόγιας λένε πως αποτελεί μια από τις πιο κλασσικές τροφές της ιαπωνικής κουζίνας, η οποία με την σειρά της φημίζεται για το πόσο υγιής είναι. Πράγματα, οι Ιάπωνες είναι από τους πιο υγιείς ανθρώπους του κόσμου και είναι αλήθεια πως εδώ και αιώνες η σόγια αποτελεί μια από τις βασικές τροφές τους.

Κυρίαρχο πλεονέκτημά της είναι η μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που την καθιστά εναλλακτικό προϊόν του κρέατος. Λιπαρά οξέα, βιταμίνες, φυτικές ίνες, μέταλλα όπως φωσφόρο, σίδηρο, κάλιο και ασβέστιο αλλά και φυτοχημικές ουσίες, σε ιδανική για τον οργανισμό ποσότητα, εμπλουτίζουν την ήδη ενδιαφέρουσα διατροφική της πλευρά με τους ειδικούς να της αποδίδουν ακόμα και αντικαρκινικές ιδιότητες.

  Κλείνοντας το άρθρο “Κεφτεδάκια κουσκουσάκι από την κ. Κασάπη Φανή” να σας ενημερώσουμε ότι πολλές γαστρονομικές πανδαισίες μπορείτε να βρείτε στην ετικέτα “ΣΥΝΤΑΓΕΣ” , για να γεμίσετε της δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω κορωνοϊού.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα