ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλήρωση κυπέλλου Ελλάδος2020-21 Τρίτη 5-1-2021

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδος2020-21 Τρίτη 5-1-2021

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδος2020-21 (Τρίτη 5-1-2021)

Προ ολίγου, με καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος. Η κλήρωση έγινε χωρίς την παρουσία των ομάδων, δημοσιογράφων και μεταδόθηκε σε live streaming από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η ομάδα του Παναθηναϊκού και της Λαμίας περνάνε στην επόμενη φάση του κυπέλλου χωρίς αγώνα. Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες είναι διπλοί.
Οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της φάσης αυτής θα γίνουν: 19 – 20 και 21 Ιανουαρίου 2021.
Δεύτερη αγωνιστική θα γίνει: 2 – 3 και 4 Φεβρουαρίου 2021.

Τα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση είναι:

ΠΑΟΚ – Λάρισα
Βόλος – ΟΦΗ
Γιάννενα – Ατρόμητος Αθηνών
Άρης Θεσσαλονίκης – Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός.

Σχετικά με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της Super League 1 η ΕΠΟ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για την κλήρωση κυπέλλου Ελλάδος2020-21.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή μόνον των ΠΑΕ της Super League 1, καθώς με σημερινή επιστολή της η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 γνωστοποίησε στην ΕΠΟ ότι «αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super League 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα». Το απόφαση της Επιτροπής καθιστά πρακτικά αδύνατο τον περαιτέρω προγραμματισμό, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, κατόπιν τούτου η συμμετοχή μόνον των ΠΑΕ της Super League 1 αποτελεί μοναδική δυνατότητα για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα τηρηθεί το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων της Super League 1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα