ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλήρωση 3ης φάσης κυπέλου ΕΠΣ Σερρών 2020-21

Κλήρωση 3ης φάσης κυπέλου ΕΠΣ Σερρών 2020-21

Κλήρωση 3ης φάσης κυπέλου ΕΠΣ Σερρών 2020-21

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοινώθηκε ότι σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 θα γίνει η κλήρωση για την τρίτη φάση του κυπέλλου.
Στην κληρωτίδα θα μπούνε οι νικητές της δεύτερης φάσης, οι δεκαέξι ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας και η ομάδα του Παραλιμνίου από τη Γ Εθνική.

Η κλήρωση θα γίνει χωρίς παράγοντες και δημοσιογράφους αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε Live Streaming.

Οι ομάδες ανά κατηγορία είναι:

Α2 κατηγορία (15 ομάδες):
Νέο Πετρίτσι, Ηράκλεια, Μοναστηράκι, Στρυμωνικό, Καλά Δένδρα, Θύελλα Σερρών, Νίκη Χριστός, Ορφέας Κάτω Μητρουσίου, Σκούταρι, Άρης Μαυροθάλασσας, Νιγρίτα 2018, Ηρακλής Σερρών, Μακεδονικός Μεσολακκιάς, Μ. Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης και Μονόβρυση.

Α1 κατηγορία (16 ομάδες):
Μεγαλοχώρι, Χείμαρρος, Ανατολή, Ροδόπολη, Αμμουδιά, Άνω Μητρούσι, Πρώτη, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Νεοχώρι Σερρών, Ροδολίβος, Λιθότοπος, Άγιο Πνεύμα, Χρυσό, Σκοτούσσα, Άνω Πορόια και Δραβίσκος.

Γ Εθνική κατηγορία (1 ομάδα):
Απόλλων Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ για την κλήρωση 3ης φάσης κυπέλου ΕΠΣ Σερρών 2020-21 αναφέρει:

Την Τρίτη στις 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών η κλήρωση για την γ΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Σερρών, εκεί όπου στην κληρωτίδα θα μπούνε οι 15 ομάδες της Α2΄ Sportica που προκρίθηκαν από τη β΄ φάση, οι 16 ομάδες της Α1΄ Sportica και η μία ομάδα της Γ΄ Εθνικής, χωρισμένα σε τέσσερις ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Μάλιστα λόγω των μέτρων προστασίας για την προφύλαξη από τον covid-19 και για την αποφυγή συγχρωτισμού στα γραφεία της Ένωσης, η κλήρωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από τη σελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών στο Facebook, έτσι ώστε να μπορέσουν τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους να την παρακολουθήσουν.

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα της Ε.Π.Σ.Σερρών στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αμέσως μετά θα αναρτηθούν τα ζευγάρια στο site της Ε.Π.Σ.Σερρών και το πρόγραμμα θα αποσταλεί στα σωματεία.

Υ.Γ

Αποτελέσματα κλήρωσης και ημερομηνίες αγώνων κυπέλλου Γ φάσης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα