Κλασικό κέικ με πορτοκάλι.
Η παρακάτω συνταγή είναι της Δάρατζη Γεωργίας, την προσφέρουμε σε όλους σας και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φαρίνα
- 1 συσκευασία βούτυρο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 4 αυγά
- 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά τη φαρίνα και το γάλα.
- Βάζουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0C για 1 ώρα.
Καλή επιτυχία!!!
Περισσότερα υπέροχα φαγητά – γλυκά θα βρείτε στην κατηγορία ΣΥΝΤΑΓΕΣ του ιστολογίου μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Κλασικό κέικ με πορτοκάλι .