ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλείνει επίσημα η Εθνική τράπεζα Νιγρίτας στις 22 Ιουλίου

Κλείνει επίσημα η Εθνική τράπεζα Νιγρίτας στις 22 Ιουλίου

Κλείνει επίσημα η Εθνική τράπεζα Νιγρίτας στις 22 Ιουλίου, από 23 μεταφέρεται στις Σέρρες

Με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση κλείνει τον κύκλο εργασιών της σε λίγες ημέρες το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Νιγρίτα. Μια τράπεζα που λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο από τη δεκαετία του 20 αν είναι σωστές οι πληροφορίες μας.
Αυτολεξεί η ενημέρωση της τράπεζας αναφέρει:

“Αγαπητέ Πελάτη,

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ικανοποιούν τις τραπεζικές σας ανάγκες. Γι’ αυτό, προχωράμε σε μεταφορά των εργασιών συγκεκριμένων Καταστημάτων, σε Καταστήματα που καλύπτουν ένα διευρυμένο σύνολο τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι από 23/07/2021, η Εθνική τράπεζα Νιγρίτας μεταφέρεται και θα λειτουργεί πλέον στο:
Κατάστημα: ΣΕΡΡΩΝ
Διεύθυνση: ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1
Τηλέφωνο: 2321057801

Όλη η ομάδα Ιδιωτών στο νέο Κατάστημα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.”

Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση της Τράπεζας. Για το θέμα αυτό είχε συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας είχε την Παρασκευή 2 Ιουλίου, ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας _ Ορισμό αντιδημάρχων _ Ο Δήμαρχος ΒισαλτίαςΗ παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος στην περιοχή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους του δήμου Βισαλτίας. Ο δήμαρχος κ. Μασλαρινός τόνισε ότι κατέθεσε τα απαιτούμενα έγγραφα, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη διάθεση της δημοτικής αρχής να στηρίξει με κάθε τρόπο τη λειτουργία του καταστήματος στη Νιγρίτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από έναν χρόνο περίπου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος είχε λάβει, είχε αποσπάσει την υπόσχεση ότι μέσα στο 2021 δεν πρόκειται να κλείσουν υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη τη χώρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συνδικαλιστής παράταξης.

Κλείνει επίσημα η Εθνική τράπεζα Νιγρίτας, ενώ ήδη στα προηγούμενα χρόνια από την πόλη της Νιγρίτας έχουν βάλει λουκέτο πολλές άλλες τράπεζες καθώς και υπηρεσίες όπως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΙΚΑ, Εφορία ……………..
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα