ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλειστά τα σχολεία αύριο στο νομό Σερρών

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο νομό Σερρών

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο νομό Σερρών.
 

Σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου “Πότε χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι το 2019″ κλειστά μετά από ομόφωνη απόφαση, των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των επτά δημάρχων του νομού, Σερρών, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά, Νέας Ζίχνης, Ηράκλειας, Σιντικής και Αμφίπολης, θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2018.

 Ο παγετός που παραμένει στο νομό οδήγησε στην παραπάνω απόφαση προκειμένου να είναι ασφαλείς οι μαθητές, μια και οι θερμοκρασίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κυμανθούν γύρω στους -8 βαθμούς Κελσίου. Τα σχολικά κτίρια φυσικά όπως διαπιστώθηκε μετά από τον έλεγχο των διευθυντών βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

 Αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας με τον “Τηλέμαχο” να σαρώσει και πάλι τη χώρα.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα