ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλειστά τα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας & Κ. Μακεδονίας

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας & Κ. Μακεδονίας

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας & Κ. Μακεδονίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Κεντρικής Μακεδονίας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της σημερινής χιονόπτωσης. Στο Δήμο Σερρών θα κλείσουν και την Τρίτη 16-2-2021.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας ενημερώνει:

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Κλειστά θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Βισαλτίας όπως και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του συνεχιζόμενου ολικού παγετού.

Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αύριο θα επανεξεταστεί η κατάσταση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και θα ληφθούν αποφάσεις για την Τρίτη.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τα μαθήματα διεξάγονται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο ωράριο, το οποίο ίσχυε κατά την περίοδο που η δια ζώσης εκπαίδευση είχε ανασταλεί, δηλαδή στο πρωινό ωράριο τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια και στο απογευματινό ωράριο, σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά.

Κλείνοντας το άρθρο “Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας & Κεντρικής Μακεδονίας” να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Σερρών αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.
Η απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη αναφέρει: Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα