ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας

 Με δελτίο τύπου που ανάρτησε ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι μεθαύριο, Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, στη μνήμη του προστάτη και πολιούχου της Νιγρίτας Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου οι οι υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας θα παραμείνουν κλειστές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει.

«Χριστός Ανέστη»! Σε ολόκληρη την ορθοδοξία μεταφέρθηκε το μήνυμα της χαράς, της αισιοδοξίας, της αγάπης, της μεγάλης νίκης της ζωής επί του θανάτου.
Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας εύχεται ολόθερμα σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά με υγεία και προκοπή.
Τη μνήμη του προστάτη και πολιούχου της Νιγρίτας Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, γιορτάζει όπως κάθε χρόνο και φέτος η εκκλησία μας, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020.
Λόγω της αργίας για τον εορτασμό του πολιούχου, οι Υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστές.

Συνέχεια του άρθρου να σας μεταφέρουμε κάποια στοιχεία για την πόλη της Νιγρίτας από την ιστοσελίδα του δήμου.

Η πόλη της Νιγρίτας προήλθε από την ένωση των οικισμών Νιγρίτας και Σούρπας που αναπτύσσονταν δεξιά και αριστερά του ποταμού Χρυσορρόη. Οι δύο παραπάνω οικισμοί κτίστηκαν από τους Νιγρίτα Βισαλτίας_ Ο πρόεδρος της δημοκρατίαςκατοίκους των χωριών Βερτίσκου, Παλαιοχωρούδας και Γκουβιντάρι οι οποίοι εγκατέλειψαν τα καταφύγια τους στα βουνά και κατέβηκαν στη πεδιάδα.

Την εποχή της Τουρκοκρατίας κατοικείτο από 500 οικογένειες Ελλήνων και ήταν έδρα υποδιοίκησης. Γύρω στα 1820 εγκαταστάθηκαν στη περιοχή Έλληνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Θεσσαλία, Δυτ. Μακεδονία κλπ.) ….. Περισσότερα.

  Κλείνοντας το άρθρο “Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Βισαλτίας” όσοι θέλουν να δουν τη Νιγρίτα από ψηλά μπορούν να τη δούνε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα