ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ Μακεδονίας 19-20

Κληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ Μακεδονίας 19-20

Κληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ Μακεδονίας 2019-20

   Στο ξενοδοχείο «Μediterranean Palace» – Σαλαμίνος 3 και Καρατάσσου, περιοχή του λιμανιού Θεσσαλονίκης, και στην αίθουσα «Δίας» τον 7ο όροφο θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη σεζόν 2019-20. Πριν την κλήρωση θα γίνουν τιμητικές απονομές στους προπονητές που οι ομάδες τους ανέβηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία και “στους πρώτους σκόρερ ανά κατηγορία”
Οι εκδήλωση για τις Κληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ Μακεδονίας 2019-20 θα αρχίσει στις 19:30.

  Η ανακοίνωση του Δ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας αναφέρει:
 “Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της στην αίθουσα «Δίας» (7ος όροφος) του ξενοδοχείου «Μediterranean Palace» (Σαλαμίνος 3 και Καρατάσσου), απέναντι από την Κεντρική πύλη του λιμανιού.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους προπονητές όλων των σωματείων που προβιβάστηκαν σε ανώτερη κατηγορία και στους πρώτους σκόρερ ανά κατηγορία.
Επίσης, θα διενεργηθεί κλήρωση για την εκλογή εκπροσώπων των σωματείων (ένας ανά κατηγορία) οι οποίοι θα συγκροτήσουν την Επιτροπή ελέγχου υλοποίησης του προγράμματος αρωγής και βοήθειας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα αρμοδιότητάς της ΕΠΣΜ και κάλυψης εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.
 Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παρευρεθούν στην κλήρωση

     Την αντίστοιχη ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, κληρώσεις πρωταθλημάτων, θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα