ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚοπή βασιλόπιτας για την FIBRAN SA

Κοπή βασιλόπιτας για την FIBRAN SA

Κοπή βασιλόπιτας για την FIBRAN SA 

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 έκανε την κοπή της βασιλόπιτάς της στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη η οικογένεια της FIBRAN,της βιομηχανίας που εδρεύει στην Τερπνή.

Η εκδήλωση για πρώτη φορά έγινε χωρίς τον ιδρυτή της, τον αείμνηστο Αναστασιάδη Δημήτριο, που έφυγε από τη ζωή μέσα στο προηγούμενο έτος. Αισθητή η απουσία του εκλιπόντα από τη στενή οικογένειά του , αλλά και την ευρύτερη, τους εργαζόμενους, που τόσο τους αγάπησε,αλλά και αυτοί τον αγαπούσαν και τον σεβόταν σαν πατέρα.

Η νέα πρόεδρος της FIBRAN κ. Η Μαρία Αναστασιάδου, από την πλευρά της εταιρείας δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει την ιδέα του ιδρυτή της FIBRAN, του αείμνηστου πατέρα της Δημητρίου Αναστασιάδη.

  Στην κοπή βασιλόπιτας εκτός από τους εργαζομένους της FIBRAN Ελλάδος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από Βουλγαρία, Ιταλία, Σκόπια, Σλοβενία, Πορτογαλία και Τσεχία.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο ” Κοπή βασιλόπιτας για την FIBRAN” λίγα λόγια για τον εκλιπόντα ιδρυτή της Fibran Αναστασιάδη Δημήτριο.

 “Γεννήθηκε το 1940 στην Δάφνη Σερρών από γονείς πρόσφυγες που ήρθαν από την Μικρά Ασία. Μετά το τέλος των γυμνασιακών σπουδών του συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Τεχνική Σχολή Καστοριάς.

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινάει από το 1959, όταν στην ηλικία των 19 ετών ασχολείται με την εμπορία μονωτικών υλικών, πρωτοποριακό για την εποχή εκείνη.

Το 1974 ιδρύει την εταιρία FIBRAN, με αρχική δραστηριότητα την εφαρμογή προκατασκευών. Αρχικά με έδρα στη Θεσσαλονίκη και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Τερπνή Σερρών αναλαμβάνει την ……. Περισσότερα

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα