ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚουλούρια από την κ. Σοφία Βαδέκα

Κουλούρια από την κ. Σοφία Βαδέκα

Κουλούρια από την κ. Σοφία Βαδέκα

Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε την κ. Σοφία Βαδέκα για την υπέροχη συνταγή της, πιστεύοντας ότι δε θα είναι η πρώτη και η τελευταία της.

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα μεγάλη χυμό φυσικό πορτοκαλιού
Ζάχαρη (1 κούπα)
Ηλιέλαιο (1 κούπα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι καλά, να γίνει χυλός και μέσα στην κούπα με το χυμό βάζουμε με τη μύτη σόδα και αρχίζουμε να το ανακατεύουμε πολύ και μόλις βγάλει αφρό σιγά σιγά το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα με το λάδι και τη ζάχαρη και με το μίξερ πάλι χτυπάμε το αλεύρι, το έχουμε σε ένα μπολ και το κάνουμε με ένα σύρμα ή και με τα εξαρτήματα του μίξερ για να μην το κοσκινήσουμε μέσα στο αλεύρι.

Ρίχνουμε μια πρέζα αλάτι δύο κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ και μια βανίλια το φακελάκι με πορτοκάλι.

Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι και χτυπάμε με το μίξερ και μετά απαλά με το χέρι για να είναι η ζύμη όχι πολύ σφιχτή, τη βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και μετά στρώνουμε λαδόκολλα και με δύο κουτάλια βγάζουμε μπαλίτσες και από πάνω ρίχνουμε ζάχαρη με κανέλα και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα !!!

Κλείνοντας το άρθρο “Κουλούρια από την κ. Σοφία” να σας υπενθυμίσουμε ότι πολλές συνταγές από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “ΣΥΝΤΑΓΕΣ” . 

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα