ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚριτήρια ισοβαθμίας ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2019-20

Κριτήρια ισοβαθμίας ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2019-20

Κριτήρια ισοβαθμίας ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2019-20

 Η τοπική Ένωση ποδοσφαίρων ανακοίνωσε τα κριτήρια που ισχύουν σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 20 / παρ. 5 του ΚΑΠ.

Η ανάρτηση της ΕΠΣ Σερρών αναφέρει:

« Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:

i. το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
ii. τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
iii. τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
iv. την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
v. την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την – κατά σειρά – κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.

Περισσότερα για τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, προβιβασμό, υποβιβασμό των ομάδων για τη σεζόν 2019-20 θα τα βρείτε ΕΔΩ.

6. Αν και μετά από τις παραπάνω διαδικασίες προκύπτει νέα ισοβαθμία ομάδων, η σειρά ταξινόμησης γίνεται ως εξής:

tripla_panseraikos.gr

α) Εφ’ όσον ισοβαθμούν δύο (2) ομάδες, διεξάγεται απλός αγώνας κατάταξης που διαρκεί 90΄ λεπτά, σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση μισής ώρας σε δύο ημίχρονα από δεκαπέντε (15΄) λεπτά το καθένα. Αν δε και μετά την παράταση το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτι, όπως από τους Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game) και ειδικότερα στο κεφάλαιο «Διαδικασία για τον καθορισμό του νικητή ενός αγώνα» προβλέπεται. Η εκτέλεση των πέναλτι δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα, αλλά διαδικαστικό τρόπο για την ανάδειξη του νικητή.

β) Εφ’ όσον ισοβαθμούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες, τότε η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται μετά από τη διεξαγωγή απλών αγώνων κατάταξης σε ουδέτερα γήπεδα, με διάρκεια κάθε αγώνα 90΄ (χωρίς παράταση). Στην περίπτωση κατά την οποία και μετά τους παραπάνω αγώνες κατάταξης ισοβαθμήσουν δύο (2) ή περισσότερες ομάδες, η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται σύμφωνα με τη διαδικασία της παρ. 5 του παρόντος άρθρου. Στην περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης των ομάδων που ισοβάθμησαν καθορίζεται με δημόσια κλήρωση από τη Διοργανώτρια Αρχή» .

  Κλείνει το άρθρο “Κριτήρια ισοβαθμίας ΕΠΣ Σερρών” με την βαθμολογία της επίλεκτης κατηγορίας που θα βρείτε εδώ .

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα