ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚυκλοφορεί ο κόσμος στην πόλη της Νιγρίτας;

Κυκλοφορεί ο κόσμος στην πόλη της Νιγρίτας;

Κυκλοφορεί ο κόσμος στην πόλη της Νιγρίτας;

 Μετά από 2 βδομάδες που δεν κυκλοφόρησα έξω καθόλου, σήμερα λόγω δουλειάς αναγκάστηκα να περπατήσω στο κέντρο της Νιγρίτας.
Υπήρχε τόσος πολύς κόσμος να κυκλοφορεί, που δεν πίστευα στα μάτια μου. Αν δεν ήξερα την κατάσταση, δεν θα καταλάβαινα ότι υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας. Θέλετε που είναι Παρασκευή, θέλετε που ακόμη δεν έχουμε κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή μας;

Όπως και να είναι, το θέαμα ήταν απογοητευτικό. Όταν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, έχουμε 74 νέα κρούσματα και 28 θανάτους (23 άνδρες και 5 γυναίκες !!!), πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούμε με τόση άνεση, χωρίς φόβο; Που είναι η ατομική ευθύνη; Που είναι ο σεβασμός στην οικογένεια και στους ανθρώπους μας που βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες;

ypourgio_ygeias_panseraikosΤο υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό σήμερα να φτάνει τα 966. Στην εντατική νοσηλεύονται 66 ασθενείς. Για “κρίσιμες μέρες” κάνει κάθε ημέρα λόγο ο καθηγητής, λοιμωξιολόγος κ. Σωτ. Τσιόδρας. Και ενώ μακραίνει ο κατάλογος των κρουσμάτων και των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, εμείς κυκλοφορούμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες για εμάς για την οικογένεια και τους γύρω μας.

Η πορεία τη επιδημίας συνεχίζεται στη χώρα, με κάποιες περιοχές να πλήττονται περισσότερο και κάποιες ακόμη περιοχές που θα ακολουθήσουν, αν δεν τηρήσουμε τα μέτρα. Επιτυγχάνονται μικρές νίκες κάθε μέρα αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Η τροχιά είναι ελεγχόμενη αλλά πρέπει να μην εφησυχάζουμε. Πολύ δε περισσότερο που έχουμε ήδη 7 κρούσματα κορωνοϊού στο νομό μας, ενώ πολλοί νομοί δεν έχουν ακόμη ούτε ένα επιβεβαιωμένο.

  Κλείνει το άρθρο “Κυκλοφορεί ο κόσμος στην πόλη της Νιγρίτας;” με την παραίνεση να κάνουμε πράξη αυτά που μας λένε και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, γιατί όταν έπρεπε να είμαστε στις πλατείες καθόμασταν στον καναπέ και τώρα βρήκαμε χρόνο να τα κάνουμε όλα.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα