ΑρχικήΑΕΚΚυπελλούχος Ελλάδος για το 2017-18 ο ΠΑΟΚ

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2017-18 ο ΠΑΟΚ

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2017-18 ο ΠΑΟΚ
Στο 25΄ ο Μπακάκης της ΑΕΚ ανατρέπει τον Μπίσεσβαρ και ο Ισπανός διαιτητής χωρίς καμιά αμφιβολία σφυρίζει πέναλτι. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Πρίγιοβιτς αλλά ο Μπάρκας λέει όχι και το σκορ παραμένει στο 0-0.
Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 0-0 με ελαφρια υπεροχή στην κατοχή μπάλας να έχει ο ΠΑΟΚ με 52% αλλά να υπερτερεί στις κίτρινες με τρεις έναντι καμίας της ΑΕΚ.
Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν στροφές και να ανεβαίνει η ΑΕΚ στην κατοχή μπάλας.
Στο 65΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιερίνια έξω από την περιοχή και αυτό που δεν κατάφερε ο Πρίγιοβιτς το καταφέρνει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και το ταμπλό του γηπέδου γράφει 0-1.
Πορεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚΣτο 80΄κόκινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ στον Μαουρίσιο αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί η ΑΕΚ γιατί προτού αρχίσει το παιχνίδι έχουμε δεύτερη κίτρινη στο Βράνιες
και οι δύο ομάδες από δέκα παίχτες.
Το τελικό κτύπημα του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με τον Πέλκα και το 0-2 γεγονός και τελικό αποτέλεσμα του τελικού. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ κερδίζει την ΑΕΚ σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Πέρυσι στο Βόλο με σκορ 2-1.
Και το κερασάκι η κόκκινη κάρτα στο Βαρέλα στο ενενήντα τόσο.
Συνθέσεις των δύο ομάδων.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (στο 52΄ Γκάλο), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (στο 68΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (στο 72΄ Γιακουμάκης), Βράνιες,Αραούχο, Λιβάγια, Μπακάκης.
Προπονητής: Χιμένεθ Μανόλο.
ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Πρίγιοβιτς, Μαουρίσιο, Κάμπος (στο 52΄ Μακ), Κρέσπο, Μπίσεσβαρ (στο 73΄ Σάχοφ), Βαρέλα, Πέλκας, Βιερινία (στο 82΄ Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας.
Προπονητής: Ραζβάν Λουτσέσκου.
Κλείνοντας το άρθρο ¨ Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2017-18 ο ΠΑΟΚ ¨ τα στατιστικά του αγώνα λένε ότι:
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.
3   Κόρνερ   4
6   Αποκρούσεις   3
5   Κίτρινες   6
1   Κόκκινες   2
12   Ευκαιρίες στο γκολ   15
50%   Κατοχή μπάλας   50%

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017-18

     ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  0-2

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα