ΑρχικήLIFE HOTΚότσιρας Λιανός & Βαρδής στη SerExpo 2022

Κότσιρας Λιανός & Βαρδής στη SerExpo 2022

Κότσιρας, Λιανός & Βαρδής στη SerExpo 2022

H SerExpo επιστρέφει μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής, λόγω κορωνοϊού, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως 25 και Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (Πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, απέναντι από το Εθνικό στάδιο των Σερρών).

Οι παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν, περιλαμβάνουν τραγουδιστές για όλα τα γούστα με δωρεάν είσοδο και η ώρα έναρξης είναι 21:00.

Δημήτρης ΜπάσηςΤετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022: Δημήτρης Μπάσης.
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022: Ρένα Μόρφη.

Περισσότερα για τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις θα βρείτε ΕΔΩ.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022: Γιάννης Κότσιρας.

Γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και είναι τραγουδιστής της έντεχνης, ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής.
Άρχισε να τραγουδάει το 1990 τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς όπως: Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Λευτέρης Παπαδόπουλος ……

Αναρίθμητες επιτυχίες, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε με πιο πρόσφατο τον εκρηκτικό «Σασμό», αισθαντικότητα, ταλέντο, ποιότητα! Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν τη σπουδαία μουσική προσωπικότητα του Γιάννη Κότσιρα! Ο μοναδικός ερμηνευτής που μας έχει χαρίσει πανέμορφα μουσικά ταξίδια, έρχεται στη SEREXPO!

Ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει στη σκηνή του κορυφαίου γεγονότος του Νομού και είναι έτοιμος να μας οδηγήσει σε αξέχαστες μουσικές διαδρομές!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022: Γιώργος Λιανός & Γιάννης Βαρδής.

Μετά τον Άγιο Δομίνικο ο απολαυστικός Γιώργος Λιανός φτιάχνει βαλίτσα για τις Σέρρες! Συνταξιδιώτης του κι αυτή τη φορά, όπως τόσα χρόνια, θα είναι ο ταλαντούχος Γιάννης Βαρδής!

Μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνεργασία με ένα απολαυστικό, μουσικό «δίδυμο»!
Οι δύο τραγουδιστές που μετρούν σημαντικές επιτυχίες και έχουν «κερδίσει» το κοινό , έρχονται στις Σέρρες και ανεβαίνουν στη σκηνή της SEREXPO 2022, υποσχόμενοι μια βραδιά με πολλά και διαφορετικά αγαπημένα τραγούδια!

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις θα είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ θα αρχίζουν στις 21:00 και θα γίνουν στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη (Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»).
Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση ότι, συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της SerExpo (www.ser-expo.org), για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23210 99744 & 23210 99723 και στο email: info@epaneser.gr

Δηλώστε δυναμικά το δικό σας «παρών» στην SEREXPO 2022! – Να είστε όλοι εκεί!
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα