ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛαϊκές πως θα λειτουργήσουν μετά την απαγόρευση

Λαϊκές πως θα λειτουργήσουν μετά την απαγόρευση

Λαϊκές πως θα λειτουργήσουν μετά την απαγόρευση (Καθολική)

 Όσον αφορά στη λειτουργία των λαϊκών αγορών στο Δήμο Βισαλτίας, από την Δευτέρα 23 Μαρτίου θα ισχύσουν ειδικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς κορονοϊού όπως είχε ανακοινώσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στον Δήμο Βισαλτίας οι λαϊκές θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και καλούνται οι επαγγελματίες- παραγωγοί να τηρήσουν αυστηρά τις παρακάτω οδηγίες:

1.  Συμμετέχουν μόνο οι μισοί επαγγελματίες-παραγωγοί, οι οποίοι στην συνέχεια εκ περιτροπής ανά εβδομάδα θα εναλλάσσονται.
2.  ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
3.  όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
4.  κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

 Μετά το πέρας κάθε λαϊκής, στο Δημητρίτσι (23-3-2020), στη Μαυροθάλασσα (26-3-2020 λόγω Εθνικής γιορτής της 25-3-2020) και Νιγρίτας (28-3-2020) θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων, καθαρισμός και στην sms_panseraikos.grσυνέχεια η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βισαλτίας θα προχωρήσει στην απολύμανση. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι δημότες να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον συγκεκριμένο χώρο εάν δεν ολοκληρωθούν οι παραπάνω ενέργειες.

Τονίζεται πως όλα τα έκτακτα μέτρα λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Δεν χρειάζεται πανικός. Είναι απαραίτητο, να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.

  Κλείνοντας το άρθρο “Λαϊκές πως θα λειτουργήσουν” να σας προτείνουμε να διαβάσετε τα άρθρα “Απαγόρευση μετακινήσεων: 18 ερωταπαντήσεις -Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε” και “Αποστολή SMS για να κυκλοφορείς ελεύθερα” όπου μπορείτε να βρείτε τα έντυπα που είναι απαραίτητα για να κυκλοφορήσετε.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα