ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛαϊκή αγορά της Νιγρίτας για 11 Απριλίου 2020

Λαϊκή αγορά της Νιγρίτας για 11 Απριλίου 2020

Λαϊκή αγορά της Νιγρίτας για 11 Απριλίου 2020

 Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας – Σερρών η λαϊκή (παζάρι) του Σαββάτου 11-4-2020 θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες, που υποχρεούνται να τηρήσουν οι παραγωγοί και οι πωλητές προϊόντων ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.  

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί το δελτίο όπως ανακοινώθηκε.

H λαϊκή αγορά της Νιγρίτας, το Σάββατο 11 Απριλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των παραγωγών-πωλητών με είδη διατροφής και προϊόντα ατομικής υγιεινής-καθαριότητας, που κατέχουν θέση που λήγει σε μονό αριθμό.
Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους ΟΛΟΙ από την ίδια μεριά του δρόμου, από την πλευρά που βρίσκεται το Δημαρχείο, σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.
Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

Το δελτίο τύπου το υπογράφει ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, κ. Θωμάς Μπιμπλιάς.

  Κλείνει το άρθρο με λίγα λόγια για τον κορωνοϊό.  Οι κοροναϊοί είναι μία ομάδα ιών που συνήθως προκαλούν αναπνευστικές λοιμώξεις με ποικίλη σοβαρότητα στον άνθρωπο και στα ζώα. Εκτιμάται ότι περίπου το ένα τρίτο των λοιμώξεων ανώτερου αναπνευστικού στον άνθρωπο μπορεί να προκαλείται από κορωνοϊού.

Ανακοίνωση επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Θωμά Νιγρίτας

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα