ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛαϊκή Νιγρίτας, πως θα λειτουργήσει της 25-4-2020

Λαϊκή Νιγρίτας, πως θα λειτουργήσει της 25-4-2020

Λαϊκή Νιγρίτας, πως θα λειτουργήσει το Σάββατο 25-4-2020

 Με δελτίο τύπου ο δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο 25 Απριλίου 2020, η λαϊκή αγορά της Νιγρίτας θα λειτουργήσει με τους παραγωγούς που η άδεια τους λήγει σε ζυγό αριθμό.
Συμμετέχουν μόνο όσοι πουλάνε είδη διατροφής, προϊόντα ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακριβώς:

“H λαϊκή αγορά της Νιγρίτας, το Σάββατο 25 Απριλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των παραγωγών-πωλητών με είδη διατροφής και προϊόντα ατομικής υγιεινής – καθαριότητας, που κατέχουν θέση που λήγει σε ζυγό αριθμό.
Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους ΟΛΟΙ από την ίδια μεριά του δρόμου, από την πλευρά που βρίσκεται το Δημαρχείο, σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.
Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!  ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!”

  Κλείνει το άρθρο “Λαϊκή Νιγρίτας, πως θα λειτουργήσει της 25-4-2020″ με την παρέναιση να τηρηθούν τα μέτρα που συστήνει ο δήμος και επιβάλει ο νόμος κατά της εξάπλωσης το κορωνοϊού για να μην έχουμε πάλι αναστολή της λαϊκής, όπως είχαμε το Μέγα Σάββατο (18 Απριλίου 2020).
   Για την παραπάνω προσωρινή αναστολή περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα