ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛαϊκή της Νιγρίτας, ποιοι παραγωγοί θα στήσουν

Λαϊκή της Νιγρίτας, ποιοι παραγωγοί θα στήσουν

Λαϊκή της Νιγρίτας, ποιοι παραγωγοί θα στήσουν τους πάγκους για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

 Σύμφωνα με το δελτίο τύπο του δήμου Βισαλτίας και σε συνδυασμό με την απόφαση τους κράτους ότι στις λαϊκές θα βρίσκονται οι μισοί στον αριθμό παραγωγοί, αυτό το Σάββατο (28/03/202) στη λαϊκή της Νιγρίτας θα είναι αυτοί που ο αριθμός της θέσεις τους είναι μονός (1,3,5,7,9 κτλ.).
Οπότε, την άλλη εβδομάδα (04-04-2020) εάν δεν υπάρξει νεότερη οδηγία, θα είναι αυτή που ο αριθμός της θέσεις τους είναι ζυγός (0,2,4,6,8)

Σας παραθέτουμε αυτολεξεί το δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας.

<< Ακολουθώντας πιστά τα ειδικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού αναφορικά με τις λαϊκές αγορές, ανακοινώνεται από τον Δήμο Βισαλτίας, ότι στη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ (1,3,5,7,9 κτλ.)

Όπως είχε ανακοινώσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και καλούνται οι επαγγελματίες- παραγωγοί να τηρήσουν αυστηρά τις παρακάτω οδηγίες:

1. Συμμετέχουν μόνο οι μισοί επαγγελματίες-παραγωγοί, οι οποίοι στην συνέχεια εκ περιτροπής ανά εβδομάδα θα εναλλάσσονται,
2. ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα,
3. όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης,
4. κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

Όποιος κυκλοφορεί, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και ο λόγος της μετακίνησής του θα πρέπει να βεβαιώνεται (forma.gov.gr και δωρεάν sms 13033).

Μετά το πέρας της λαϊκής στη Νιγρίτα θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων, καθαρισμός και στην συνέχεια η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βισαλτίας θα προχωρήσει στην απολύμανση. Για τον λόγο koronoios_panseraikos.gr_κορωνοϊόςαυτό παρακαλούνται οι δημότες να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον συγκεκριμένο χώρο εάν δεν ολοκληρωθούν οι παραπάνω ενέργειες.

Τονίζεται πως όλα τα έκτακτα μέτρα λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Δεν χρειάζεται πανικός. Είναι απαραίτητο, να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης. >>

  Κλείνοντας το άρθρο “Λαϊκή της Νιγρίτας, ποιοι παραγωγοί θα στήσουν τους πάγκους” να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να στείλετε SMS για να κυκλοφορείτε χωρίς το φόβο να πληρώσετε τα 150,00 Ευρώ.
   Παράκληση να μην κάνετε κατάχρηση.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα