ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛειτουργία λαϊκής Νιγρίτας για Σάββατο 30-5-2020

Λειτουργία λαϊκής Νιγρίτας για Σάββατο 30-5-2020

Λειτουργία λαϊκής Νιγρίτας για Σάββατο 30-5-2020

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο η λαϊκή θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών και πωλητών και μόνο όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Ο Δήμος Βισαλτίας ανακοινώνει ότι η λαϊκή αγορά της Νιγρίτας, το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9).

Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης και παρακαλούνται να τηρήσουν nigrita_νιγριτα_panseraikos.gr_πλατειααυστηρά τα μέτρα μετά από σχετική οδηγία του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Κλείνοντας το άρθρο “Λειτουργία λαϊκής Νιγρίτας για Σάββατο 30-5-2020” να σας θυμίσουμε ότι, το Μ. Σάββατο η λαϊκή αγορά της Νιγρίτας δε λειτούργησε, γιατί το προηγούμενο Σάββατο είχαν γίνει πολλές παραβάσεις και μετά από έκθεση του τοπικού αστυνομικού τμήματος αποφασίστηκε από τους αρμόδιους να ανασταλεί  η λειτουργία της λαϊκής για μια βδομάδα.  Για αυτό καλό είναι να ακολουθηθούν οι οδηγίες κατά γράμμα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα