ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜήνυμα αντιπεριφερειάρχη Σερών για Χριστούγεννα

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Σερών για Χριστούγεννα

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη για τη γιορτή των Χριστουγέννων

Την φετινή χρονιά γιορτάζουμε την Γέννηση του Θεανθρώπου με τρόπο που πολύ απέχει από όλα όσα έχουμε συνηθίσει.

Η επέλαση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού μας επιβάλλει να γιορτάσουμε την χαρμόσυνη είδηση της ενανθρώπισης του Κυρίου μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα, μακριά από τις εκκλησιές μας. Μας προσφέρει, όμως, και την ευκαιρία να αναλογιστούμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και να εμπεδώσουμε τα μηνύματα που αυτή εμπεριέχει.

Η Γέννηση του Χριστού μας ας αποδειχθεί ένεση ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ο ιός δεν είναι ανίκητος και ότι στο τέλος το φως θα κερδίσει το σκοτάδι.
Εύχομαι σε όλες και όλους τους Σερραίους Καλά Χριστούγεννα, να παραμείνετε υγιείς, ώστε όλοι μαζί του χρόνου να είμαστε εδώ και να γιορτάσουμε ευτυχισμένοι, όπως και πριν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. 

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Κλείνει το άρθρο “Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη για τα Χριστούγεννα” με μέρος της βιογραφίας του όπως είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του.
Όλοι τη βιογραφία θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα του.

Βιογραφικό σημείωμα:

Του Παναγιώτη ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ του Θεοδώρου και της Άννας, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω του Πρωτοδικείου Σερρών, κατοίκου Σερρών (οδός 29ης Ιουνίου αριθ. 4).

Γεννήθηκα στον Προβατά Σερρών το έτος 1966. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Σερρών το έτος 1984. Αποφοίτησα από το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ασκώ το λειτούργημα του Δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Σερρών από το έτος 1996.

Ομιλώ την αγγλική γλώσσα και έχω γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Είμαι παντρεμένος με την Μαγδαληνή Βερβελίδου, και έχουμε ένα γιο, τον Αργύρη, ηλικίας σήμερα δεκαπέντε (15) ετών.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του έτους 2014 εξελέγην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις εκλογές του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που διεξήχθησαν στις 05-03-2017, εξελέγην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώτος εκτός Θεσσαλονίκης που ανέλαβε το συγκεκριμένο αξίωμα.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του έτους 2019 επανεξελέγην Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Από τις 03-09-2019, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ορίσθηκα Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα