ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜαταίωση εμποροπανηγύρεων Δήμου Ηράκλειας

Ματαίωση εμποροπανηγύρεων Δήμου Ηράκλειας

Ματαίωση εμποροπανηγύρεων Δήμου Ηράκλειας Σερρών και ημερήσια έκθεση λοίμωξης από το κορωνοϊό

Μετά την ματαίωση των πανηγυριών ήρθε και η σειρά των εμποροπανηγύρεων να ματαιωθούν για αυτή τη χρονική περίοδο.

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Ηράκλειας – Σερρών ενημερώνει ότι οι εμποροπανηγύρεις που διοργανώνονται στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, Σκοτούσσας, Ηράκλειας, Αμμουδιάς και Παλαιοκάστρου, για το 2020 δε θα πραγματοποιηθούν λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί από την κεντρική διοίκηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID 19).

Αναλυτικά το δελτίου τύπου που έχει σχέση με τη ματαίωση εμποροπανηγύρεων του Δήμου Ηράκλειας Σερρών αναφέρει:

Ο Δήμος Ηράκλειας βρίσκεται στην ιδιαίτερη δύσκολη θέση να ανακοινώσει στους δημότες του, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στις εμποροπανηγύρεις που διοργανώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19 που ταλαιπωρεί από μήνες την χώρα μας οι εμποροπανηγύρεις το 2020 δεν θα διοργανωθούν δηλαδή Ηράκλειας, Αμμουδιάς, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου.

Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής συντασσόμαστε με τους κανόνες της Κεντρικής Διοίκησης προκειμένου να την διαφυλάξουμε και κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα που δημιουργούνται στις δραστηριότητες και στην οικονομία όλων μας.

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια γρήγορη ανάκαμψη των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.

Κλείνει το άρθρο “Ματαίωση εμποροπανηγύρεων Δήμου Ηράκλειας Σερρών” με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τα ημερήσια στατιστικά της πανδημίας με ημέρα αναφοράς 18 Αυγούστου 2020 και ώρα 15:00.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 269, εκ των οποίων τα 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 7472 (ημερήσια μεταβολή +3.7%), εκ των οποίων 55.3% άνδρες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 25 (72.0% άνδρες).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 2, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 232 θάνατοι.

Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα