ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στη 86η ΔΕΘ

Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στη 86η ΔΕΘ

Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2022

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκινά στις 10 του Σεπτέμβρη και θα κλείσει τις πύλες της την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέτος θα είναι η τιμώμενη χώρα.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια , έτσι και και φέτος οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων.

Serexpo 2019: ΠάολαΤο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η Πάολα θα αναλάβει να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασίλης Λέκας.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οι φαν του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στους χώρους της ΔΕΘ.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι θα απολαύσουμε τους αδερφούς Τσαχουρίδη

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν και πάλι εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη σκυτάλη θα πάρουν ο Γιώργος Νταλάρας και οι Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, στη σκηνή θα απολαύσουμε τους Kings, η Demy και το Δήμο Αναστασιάδη.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει ο αγαπημένος της νεολαίας Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου το φινάλε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με το ξεκίνημα, καθώς οι μουσικές βραδιές της ΔΕΘ θα ολοκληρωθούν με Βασίλη Καρρά και Κατερίνα Λιόλιου.

Κλείνοντας το άρθρο “Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στην 86η ΔΕΘ Θεσ/νίκης” να πούμε ότι ουσιαστικά η ΔΕΘ, όπως κάθε χρόνο, ανοίγει ουσιαστικά το Σάββατο 10/9/2022 τις πύλες της με την επίσκεψη και την ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στην τελετή εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώ τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουν και οι αρχηγοί όλων των άλλων κομμάτων.

Η ιστοσελίδα του panseraikos.gr εύχεται κάθε επιτυχία και πιστεύουμε ότι όσοι την επισκεφθούν θα μείνουν ικανοποιημένοι.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα