ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφές, ανανεώσεις Θρακικού Μητρουσίου

Μεταγραφές, ανανεώσεις Θρακικού Μητρουσίου

Μεταγραφές, ανανεώσεις Θρακικού Μητρουσίου (12-08-2019).

    Με ανακοίνωση του, το διοικητικό συμβούλιο στο facebook,  μας ενημερώνει για τις τελευταίες μεταγραφές και μέχρι τώρα ανανεώσεις.
   Αφορά τους ποδοσφαιριστές Πέππας Στέλιος φοιτητης των ΤΕΦΑΑ από Θεσσαλονίκη, Χριστοφορίδη Γιάννη φοιτητή των ΤΕΙ Σερρων από Αλεξανδρουπολη,  Θεοχαρίδη Διαμαντή και τον τερματοφύλακα Κουγιουμτζόπουλο Τόλη.
  Σας μεταφέρουμε αυτούσια τα κείμενα των ανακοινώσεων του Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
το Δ.Σ του ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ ειναι στην ευχαριστη θεση να καλοσωρισει στην ομαδα μας τους ΠΕΠΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ. φοιτητης των ΤΕΦΑΑ με καταγωγη απο θεσσαλονικη και εχει αγωνιστει στον ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ Και στον ΝΕΟ ΣΚΟΠΟ.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.  Φοιτητης των ΤΕΙ σερρων με καταγωγη απο Αλεξανδρουπολη και εχει αγωνιστει στην Κ2Ο του ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ στην ΚΑΡΠΕΡΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ και στον ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ.
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.  βασικο στελεχος των μικτων ομαδων της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ξεκινησε απο την ακαδημια ΣΕΡΡΕΣ 85 ενω εχει αγωνιστει σε ΨΥΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΝΕΟ ΣΚΟΠΟ.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΗΣ.  βασικος τερματοφυλακασ της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ απο τις ακαδημιες του ΣΠΟΡΤ VILLAGE και εχει αγωνιστει στον ΠΟΣ 2000 Και τους ευχεται καλη αγωνιστικη χρονια με πολλες επιτυχιες

 Σε παλαιότερες αναρτήσεις διαβάζουμε για ανανεώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.
“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.  και την επομενη αγωνιστικη περιοδο ανανεωσαν στον ΘΡΑΚΙΚΟ Κρυωνιδης Χρηστος, Ζαγκοτας Στεφανος, Σκολαρικης Σπυρος και Πιερρης Χριστοδουλος
Και την επομενη αγωνιστικη χρονια θα ειναι στο ροστερ της ομαδας οι Μικρος Βασιλης ,Μακρακης Βασιλης , Τατσιος Δημητρης ,Αντωνιαδης Δημητρης και Καπνιδης Δημηρης”
Αποτελέσματα Σερρών Σαββάτου 11Το Δ.Σ. του ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Γκαϊταντζή Φάνη, Παπαδόπουλο Γιάννη, Ασλανίδη Νίκο, Μπελίτο Θανάση, Πασχαλούδη Αλέξη και Γιανναράκη Ραφαήλ”

Προπονητής παραμένει ο Μεταλλίδης Λεωνίδας (20 Ιουνίου 2019).
     Οι Μεταγραφές, ανανεώσεις Θρακικού Μητρουσίου, ομάδα της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών,  εντάσσονται στο πλαίσιο των σχεδίων, του Δ.Σ, για τη “διατήρηση του περσινού ρόστερ και η επιλεκτική ενίσχυση της ομάδος” 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα