ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19

Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19

 Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19
  Η τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της σεζόν 2017-18 ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών και έχουμε το τέταρτο άρθρο για τις μεταγραφές των ομάδων της Super League αφιερωμένο στον Ατρόμητο.
  Από τον ΠΑΟΚ ήρθαν δανεική οι αμυντικοί, για ένα έτος, ο Δημήτρης Χατζησαΐας (25 χρ.) και ο Ευθύμης Κουλούρης(22 χρ.).
  Από τον Ολυμπιακό έμεινε ελεύθερος ο Ρισβάνης Νίκος (24 χρ.) που υπέγραψε για τρία χρόνια για τη θέση του αμυντικού.
 Αποτελέσματα PlayOffs SuperLeague 3 Αγ. Άλλοι δύο ελεύθεροι από Ελληνικές ομάδες υπέγραψαν για τρία χρόνια, με πρώτο τον Κλαρκ Ενσικουλού (Κογκολέζος – 26 ετών – επιθετικός) από Πλατανιά και ο μέσος Γαρουφαλιάς Ηρακλής (25 χρ.) από τα Γιάννινα.
  Δύο ελεύθερους πήρε από ξένες ομάδες για δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τη Ραπίντ Βιέννης τον Αυστριακό Αρμίν Μούγιακιτς (Επιθετικός – 23 χρ.) και από τη Γκρόιτερ Φιρτ (Γερμανία) πήρε τον Ούγγρο τερματοφύλακα Γκρόιτερ Φιρτ – 28 ετών.
   Ακόμη έκανε ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο ο Αργεντινός Ουμπίδες Χαβιέρ (24 χρ.- Μέσος)
 Από την Αθηναϊκή ομάδα έφυγαν.
  Στον ΟΣΦΠ πήγε ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης Ανδρέας (26 χρ), στην Κέρκυρα ο Εμανουέλ Μένσα (Γκάνα – 24 ετ.- επιθετικός), στον ΟΦΗ πήγε ο
Παύλος Κυριακίδης (27 ετ.- μέσος), στον Άρη Θεσσαλονίκης ο Γάλλος Νικολά Ντιγκινί που αγωνίζεται σαν επιθετικός σε ηλικία 30 ετών.
  Στην Τουρκική ομάδα Γκιρεσούνσπορ πήγε ο τριαντάχρονος Νιγηριανός επιθετικός Αμπιόλα Ντάουντα.
  Οι Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών έκλεισαν με τη επιστροφή στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ των δανεικών, Γιαννούλη (Αμυντικός – 21 ετών) και του Αιγύπτιου Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουαρντά (Επιθετικός – 24 ετών).
   Στα παρακάτω Link μπορείτε να δείτε τις μεταγραφές της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. (Κάντε κλικ πάνω στην ομάδα που θέλετε να δείτε !!!).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα