ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19

Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19

 Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών για σεζόν 2018-19
  Η τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της σεζόν 2017-18 ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών και έχουμε το τέταρτο άρθρο για τις μεταγραφές των ομάδων της Super League αφιερωμένο στον Ατρόμητο.
  Από τον ΠΑΟΚ ήρθαν δανεική οι αμυντικοί, για ένα έτος, ο Δημήτρης Χατζησαΐας (25 χρ.) και ο Ευθύμης Κουλούρης(22 χρ.).
  Από τον Ολυμπιακό έμεινε ελεύθερος ο Ρισβάνης Νίκος (24 χρ.) που υπέγραψε για τρία χρόνια για τη θέση του αμυντικού.
 Αποτελέσματα PlayOffs SuperLeague 3 Αγ. Άλλοι δύο ελεύθεροι από Ελληνικές ομάδες υπέγραψαν για τρία χρόνια, με πρώτο τον Κλαρκ Ενσικουλού (Κογκολέζος – 26 ετών – επιθετικός) από Πλατανιά και ο μέσος Γαρουφαλιάς Ηρακλής (25 χρ.) από τα Γιάννινα.
  Δύο ελεύθερους πήρε από ξένες ομάδες για δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τη Ραπίντ Βιέννης τον Αυστριακό Αρμίν Μούγιακιτς (Επιθετικός – 23 χρ.) και από τη Γκρόιτερ Φιρτ (Γερμανία) πήρε τον Ούγγρο τερματοφύλακα Γκρόιτερ Φιρτ – 28 ετών.
   Ακόμη έκανε ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο ο Αργεντινός Ουμπίδες Χαβιέρ (24 χρ.- Μέσος)
 Από την Αθηναϊκή ομάδα έφυγαν.
  Στον ΟΣΦΠ πήγε ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης Ανδρέας (26 χρ), στην Κέρκυρα ο Εμανουέλ Μένσα (Γκάνα – 24 ετ.- επιθετικός), στον ΟΦΗ πήγε ο
Παύλος Κυριακίδης (27 ετ.- μέσος), στον Άρη Θεσσαλονίκης ο Γάλλος Νικολά Ντιγκινί που αγωνίζεται σαν επιθετικός σε ηλικία 30 ετών.
  Στην Τουρκική ομάδα Γκιρεσούνσπορ πήγε ο τριαντάχρονος Νιγηριανός επιθετικός Αμπιόλα Ντάουντα.
  Οι Μεταγραφές Ατρόμητου Αθηνών έκλεισαν με τη επιστροφή στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ των δανεικών, Γιαννούλη (Αμυντικός – 21 ετών) και του Αιγύπτιου Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουαρντά (Επιθετικός – 24 ετών).
   Στα παρακάτω Link μπορείτε να δείτε τις μεταγραφές της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. (Κάντε κλικ πάνω στην ομάδα που θέλετε να δείτε !!!).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα