ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφή Μαϊκλ Ολαϊτάν στον Πανσερραϊκό

Μεταγραφή Μαϊκλ Ολαϊτάν στον Πανσερραϊκό

Μεταγραφή Μαϊκλ Ολαϊτάν στον Πανσερραϊκό από Απόλλωνα Πόντου, ομάδα Super League 2

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του Πανσερραϊκού ενημερώνει για τη μεταγραφή του Μαϊκλ Ολαϊτάν από την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Αυτολεξεί η ανακοίνωση για τη μεταγραφή Μαϊκλ Ολαϊτάν αναφέρει.
Κύπελλο ΕΠΣ Σερρών 2019 – 2020“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μαϊκλ Ολαϊταν, απο τη Νιγηρία.

Ο δυναμικός εξτρέμ με εμπειρία επιπέδου Champions League, από την θητεία του στον Ολυμπιακό, ενισχύει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.”

Από τη wikipedia σας μεταφέρουμε τη ποδοσφαιρική πορεία του Ολαϊτάν.

“Ο Μάικλ Ολαϊτάν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα στους Μάιτι Τζετς, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Νιγηρίας.

Τον Φεβρουάριο του 2011 ταξίδεψε από τη Νιγηρία με προορισμό την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Βέροια, η οποία τότε αγωνιζόταν στη Football League. Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βέροιας στις 3 Απριλίου 2011, σε αγώνα εναντίον του Διαγόρα Ρόδου.

Όσο έπαιρνε ευκαιρίες, έδειχνε πολύ καλά στοιχεία προκαλώντας από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ήταν μάλιστα ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Ημαθίας στην πορεία ανόδου στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2011-12, αγωνιζόμενος μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια ως βασικός.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις, οδήγησαν στο να αναδειχθεί ως “το μεγαλύτερο ταλέντο της χρονιάς για τη Football League”.  Με την ομάδα της Βέροιας, πραγματοποίησε συνολικά 68 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 17 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Στις 30 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαια διάρκειας τεσσάρων ετών.

Στις 2 Μαρτίου 2014 ο Ολαϊτάν είχε ένα σοβαρό επεισόδιο υγείας, καθώς κατά τη διάρκεια του ελληνικού ντέρμπι Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 30ό λεπτό, ο Νιγηριανός έπεσε ξαφνικά στο έδαφος δίχως να έχει επαφή με κάποιον, προκαλώντας την έντονη ανησυχία τόσο των παικτών και των δύο ομάδων όσο και των οπαδών που φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Οι γιατροί εισήλθαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο και επανέφεραν γρήγορα τον Ολαϊτάν, με τους θεατές του γηπέδου αλλά και τους ανθρώπους και των δύο ομάδων να χειροκροτούν για την ενθάρρυνση του παίκτη.

Η διάγνωση των γιατρών μετά την προσκόμιση του Ολαϊτάν στο νοσοκομείο ήταν ότι επρόκειτο για ιογενή μυοκαρδίτιδα, η οποία προκλήθηκε από λοίμωξη και προκάλεσε με τη σειρά της καρδιακές αρρυθμίες και έπειτα το λιποθυμικό επεισόδιο που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Ο Ολαϊτάν παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ανάρρωση αρκετές μέρες μένοντας εκτός γηπέδων για όλο το υπόλοιπο της περιόδου 2013-14.

Στις 29 Ιανουαρίου 2015 ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στον Εργοτέλη.”

Συνέχεια στη μεταγραφή Μαϊκλ Ολαϊτάν στον Πανσερραϊκό να σας ενημερώσουμε ότι μετά τον Εργοτέλη πήγε στις ομάδες Τβέντε, Κόρτραϊκ, Πανιώνιο και Απόλλωνα Πόντου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα