ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜετεγγραφές και νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Μετεγγραφές και νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Μετεγγραφές και νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον Πανσερραϊκό μέχρι και Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 για σεζόν 2020-21

Από την επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός σας μεταφέρουμε τις μετεγγραφές και νέες ανανεώσεις συμβολαίων που έκανε η ομάδα του Πανσερραϊκού.

Τελευταία μετεγγραφή στη Σερραϊκή ομάδα του τερματοφύλακα Στέφανου Γουναρίδη.

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη.
Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, έρχεται ως πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής και του ευχόμαστε νέες ανόδους και πρωταθλήματα με τον Πανσερραϊκό μας.

Μίνι Βιογραφικό:
Ο Στέφανος Γουναρίδης είναι γεννημένος στις 15/6/1990 στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Πόντου και από εκεί προχώρησε ανοδικά την πορεία του,
στην Καβάλα, στον Αγροτικό Αστέρα της Football League, του ΟΦΗ στην Super League και του Άρη.

Τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε τις πορείες της Επισκοπής Ρεθύμνου, του Αγροτικού Αστέρα, καθώς και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε τον Πιερικό, κατακτώντας την άνοδο και το πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μονό αριθμό τερμάτων σε περισσότερα από 20 ματς.

Προηγούμενη μεταγραφή αφορά τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Juan Ignacio Mattea.

Ο ταλαντούχος παίκτης, έχει Ιταλικό διαβατήριο και αγωνίζεται στα άκρα τις επίθεσης, με ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Juanni καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε πολλά γκολ και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Μίνι Βιογραφικό:
Ο Juan Ignacio Mattea είναι γεννημένος στις 5/2/1996 στο Rio Couarto της Cordoba στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός/εξτρέμ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της River Plate και της Belgrano Cordoba και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β΄ Εθνική και τις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του.

Ξεχώρισε, φορώντας την φανέλα της Talleres, της Estudiantes και της Αcción Juvenil.
Την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη 2020, ήρθε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, με την ομάδα της Mons Calpe SC, σκοράροντας 3 τέρματα!

Πανσερραικός_Απάντηση Καραθανάση στο τελεσίγραφοΣυνέχεια στις μετεγγραφές και νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Souleiman Akim Omolade.
Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, Souleiman Akim Omolade. Η ομάδας εμπιστεύεται την εμπειρία του δυναμικού μέσου και του εύχεται καλή επιτυχία με μια ακόμη άνοδο!

Μια ακόμη μετεγγραφή από την Αργεντινή για τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής με τον ποδοσφαιριστή Mauro Dalla Costa.
Ο ικανότατος striker, που ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Boca Juniors και πέρυσι αναδείχτηκε στους τοπ σκόρερ της Football League, ντύνεται στα κόκκινα με σκοπό να πλαισιώσει ιδανικά την επιθετική γραμμή κρούσης της ομάδας μας!

Κλείνουν οι μετεγγραφές και νέες ανανεώσεις με τις ανανεώσεις των τερματοφυλάκων Ζαχαρία Καβουσάκη και Χρήστο Γιαννακίδη. Οι δυο γκολκίπερ συνεχίζουν «ΜΑΖΙ» μας, την πορεία, προς την Superleague!

Περισσότερα για προηγούμενες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Πανσερραϊκού θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα